VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN VEDAT BİLGİN BEKLENEN HABERİ VERDİ

6 Mayıs 2021

.................................................................

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bayram ikramiyesi ödemelerinin başladığının müjdesini verdi. Bilgin, “Emeklilerimize Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugün itibarıyla ödenmeye başladı” dedi.

Bayram ikramiyelerinde yapılan yeni düzenlemeyle emeklilerin bayram ikramiyesi bin 100 liraya çıkartılmıştı. Bununla beraber bu yılın Ramazan Bayramı ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatmaya başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

“EMEKLİLERİMİZİN 7 GÜN 24 SAAT HİZMETİNDEYİZ”

Bakan Bilgin açıklamasında, “Emeklilerimize Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugün itibarıyla ödenmeye başladı. Emek de emeklilerimiz de başımızın tacı. Emeklilerimizin 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Türkiye’mizin kalkınması için alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İKRAMİYELERDEN KİMLER FAYDALANABİLİYOR?

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri, şehit yakınları ve gaziler, ölüm aylığı alanlar, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar gören siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bu ikramiyeden faydalanabiliyor.

4 yorum yapılmış
  • Bolu
    6 Mayıs 2021 • 03:42
    Sadakamı veriyorlar ne güzel haberi lütfetmiş 85 liraymış 100 lira yapmış kendilerinin maaşları ne kadar artıyor haya, haya. Bizde emeklilik ölmek demek,bizi kıskanan ülkelerin emeklileride gezmedikleri ülke kalmıyor tatil yapıyorla.
  • Clop
    6 Mayıs 2021 • 07:31
    Zaten en çok oy alinan bolgeler emekli tayfasi zaten emekli maaşları var bu senede dükkanı kapanan esnafa verin o parayi
  • Ali
    6 Mayıs 2021 • 07:57
    En az 1500 tl olmalıydı
  • Kelmer
    7 Mayıs 2021 • 06:43
    Kim ne derse desin herkese ilaç gibi geldi önemli olan verebilmek askeri ücret iyileştirildi patronların çoğu 2000 - 2500 tl ye çalıştırıyor hükümet çalışıyor iş yapıyor atıp tutmak kolay
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.