VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN SEVİNDİRİCİ AÇIKLAMA

7 Mayıs 2021

.................................................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından Bolu’daki 130 üreticiden bin 20 ton patates alındığını açıklayarak, “Yeni üretim sezonu için gerekli olan girdilerin temininde çiftçilerimize çok önemli katkılar sağlandı” dedi.

Bolu’da üreticinin elinde kalan ve depolarda bekleyen patateslerin bir bölümü Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alındı. Kentteki 130 üreticiden alınan bin 20 ton patates başta Bolu Valiliği olmak üzere komşu illerin valiliklerine dağıtıldı. Üreticilerin elinde kalan stok fazlası ürünlerin alındığını belirten Metin, “Yeni üretim sezonu için gerekli olan girdilerin temininde çiftçilerimize çok önemli katkılar sağlandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla TMO tarafından üreticilerimizin stok fazlası patateslerinin alınarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması son derece önem arz etmektedir. Ramazan ayında TMO görevlileri mesai mefhumu gözetmeksizin üreticilerimizin ürünlerinin alınmasında yoğun çaba sarf ederek görevlerini titizlikle ifa etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Bolluk ve bereket dualarında bulunan Metin, "Her zaman üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni üretim sezonun üreticilerimize bolluk ve bereket getirmesini Rabbimden temenni ederim.  Bu uygulama, Tarım ve Orman Bakanlığının desteğini yanında gören ve yakından hisseden çiftçilerimizi memnun etmiş öte yandan mübarek Ramazan ayında ürünlerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bedelsiz olarak ulaştırılması ayrıca bir memnunluk sağlamıştır” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Aye
    7 Mayıs 2021 • 06:37
    Devlet bizi üç kâğıtçılardan kurtardı allah razı olsun üreticilerin yüzü güldü çebi şenlendi hane bereketlendi sağolun varolun
  • Bolulu14
    7 Mayıs 2021 • 07:41
    Devletin görevi bu 1990 karda kendi kendine yeten ülke idik tarim da ama şimdi herşey ithal bunu yapan ak parti yönetimi çiftçiye destek verilmeli ağa oğlu gibi iş adamlarinin vergi borcu silinip ödenmek yerine çiftçi destek yapılma li yandaşa diyip yani
  • gurbeti
    7 Mayıs 2021 • 10:04
    önce fatih beye teşekkürler.fakat eksiklikler var.kaç kuruştan alındı.çünkü depolarda çook patates duruyor.çiftçi nereye nasıl vereceğini bilmiyor.il tarım ve ziraat md.lükleri çiftçiye mesaj çekerek bilgilendirmeli.çiftciye soruyorum zararına alıyorlar diyor.herkes veremiyor diyorlar doğrumu.bu konular açıklığa kavuşturulmalı.fatih beyin bu işi çözeceğine inanıyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.