VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT DENETİMLERE KATILDI

8 Mayıs 2021

.....................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, koronavirüsle mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan tam kapanma sürecini değerlendirdi. Vali ümit, il genelinde yapılan denetimlere katıldı. Semt pazarlarında denetim yapan ümit, “Baştan itibaren takip ediyoruz. Vatandaşımız ve esnafımız da kurallara uyuyor. Genel olarak iyi gittiğini düşünüyorum” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan tam kapanma tedbiri doğrultusunda vaka sayılarında düşüş yaşandığını bildirdi. Vali Ümit, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle tam kapanma döneminde 10.00 17.00 saatlerinde yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerlerinin açılmasına izin verilmesinin ardından denetim gerçekleştirdi.

"BU DÜŞÜŞLERİN SÜRMESİNİ BEKLİYORUZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Ümit, Türkiye genelinde pazar yerlerinin salgın tedbirleri doğrultusunda açıldığını belirterek, "Bundan sonra bir kez daha açılacak inşallah. Baştan itibaren takip ediyoruz. Vatandaşımız ve esnafımız da kurallara uyuyor. Genel olarak iyi gittiğini düşünüyorum. Tam kapanma döneminde vaka sayılarında ciddi şekilde düşüş başladı. Bu düşüşü sürdürebilmemiz için fırsatları çok iyi değerlendirebilmemiz lazım. Bu düşüşlerin sürmesini bekliyoruz inşallah" ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • arambal
    8 Mayıs 2021 • 12:55
    İçişleri bakanımız Ramazan yardım kolilerini zincir market yerine mahalle bakkal ve esnaf dan yapılması için Valileri yönlendirmis. Bolu valimiz bu hususta katkısı olmuşmu? Ayrıca saat 17. 00 den sonra mübarek günde motorize polis güçlerini sağa sola koşturup durmasın, yazık devletin benzinine. Herkes azami uyuyor kurallara.
  • YasinPazarci
    8 Mayıs 2021 • 13:05
    Bazı iş sektörleri kapalı iken bazı firmalar haksız rekabet etmekte şan,ümit.petek kırtasiye açık meselâ onurlu yapı acik..vs..
  • Garipbirkyl
    9 Mayıs 2021 • 04:44
    Hangi pazarda kurallara uyuluyor çok merak ediyorum Millet iç-içe
  • Ali
    9 Mayıs 2021 • 11:33
    Sayın valimiz bu kadar kalabalık pazarlara girmeyiniz... Virüs kol geziyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.