VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BERBERİN DİKKATİ HAYAT KURTARDI

19 Haziran 2021

..................

ÖZEL HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da işyerinde bulunduğu sırada yanı başındaki işyerinden bir anda topun peşinden yola fırlayan çocuğu gören berber Ekrem Savaş, küçük çocuğu aracın almaktan son anda kurtarırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde ailesiyle birlikte alışverişe gelen minik çocuğun işyerinin önünde oynadığı top yola fırladı. Minik çocukta topun arkasından koşarak yola fırladı. Cadde üzerinde berber dükkanı bulunan Ekrem Savaş, işyerinde bir müşterisini traş ettiği sırada topun arkasından yola doğru koşan çocuğu fark etti. Koşarak işyerinden çıkan Savaş, yolun ortasına kadar çıkan çocuğu gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtardı. Savaş’ın çocuğu kurtardığı o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İşyerinde bulunduğu sırada yola topun yola gittiğini fark ettiğini belirten Savaş, “Topun arkasından bir çocuğun da koşacağını düşünürken bir anda çocuğun yola fırladığını fark ettim. İşyerinden çıkarak çocuğu kurtardım. Aracın yavaş geliyor olması da büyük bir şanstı” dedi.

1 yorum yapılmış
  • GNGRM
    19 Haziran 2021 • 00:36
    TEBRİKLER
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.