VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA PTT'NİN HERKESİ ŞOK EDEN HIRSIZI..

19 Haziran 2021

.............................................

Bolu'da, PTT şubesine kapalı olduğu sırada girip 170 bin TL para çaldığı tespit edilen PTT'de güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Usame I. polis tarafından yakalandı.

Olay, dün gece saatlerinde Gölyüzü Mahallesi'nde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde şubeyi açmak için gelen PTT personeli kapının açık olduğunu fark etti. Durum polise haber verildi. PTT Şubesi'ne gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak inceleme yaptı. İncelemelerde bankamatikten 150 bin lira, kasadan ise 20 bin lira olmak üzere toplam 170 bin liralık hırsızlık yapıldığı tespit edildi.

HIRSIZ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇIKTI

Güvenlik kameralarını tarayan ekipler, hırsızın PTT'nin başka bir şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Usame I. olduğunu tespit etti. Usame I., çaldığı paralarla birlikte saklandığı bir adreste polis tarafından yakalandı. Şüphelinin kapıyı açma, bankamatiği açma yöntemini bildiği için hırsızlık olayını profesyonelce gerçekleştirdiği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

4 yorum yapılmış
  • Nuran
    19 Haziran 2021 • 13:18
    Yıllarca komşuluk yaptık ahlaki değerleri yüksek bir aile idiler, hiç bir zaman bizi komşuları inçitmediler neden böyle yaptı bu çocuk çok zor durumdamı kaldı diyecem ama maddi durumları çok iyiydi, Allah şaşırtmasın yazık etti.
  • simsiz
    19 Haziran 2021 • 14:26
    Şube müdürüyle arasında bir problem varmış suç onun üstüne kalsın diye yapmış ama yakalanmış
  • benxvatandas
    19 Haziran 2021 • 15:49
    Kim bilir kimin torpiliyle işe girmiş diyeceğim ama zaten torpille işe girmiş yani rengi belli.Yolsuzlukları,hırsızlıkları yapanlar hep aynı.Kim bilir kimin hakkını yiyerek iş sahibi oldu ama sonunda cezasını kendi kesmiş.
  • Mevltkesimal
    20 Haziran 2021 • 11:21
    O benim kardeşim idi kimse bilip bilmeden yorum yapmazsın biz de şoktayız rabim kimseyi bunalıma girecek duruma sokmasın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.