VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POMPALIYLA VURULAN MUHTARDAN ACI HABER GELDİ

19 Haziran 2021

.................................................

Bolu’da Sultanbey Köyü Muhtarı Necati Alıcı, akrabası olduğu öğrenilen Zeki Gökmen tarafından cadde ortasında silahla vurulmuştu. Saldırgan adliyeye sevk edilirken Alıcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber: Eda GÖK

Olay, dün saat 11.15 sıralarında PTT Caddesi'nde meydana geldi. Sultanbey Köyü Muhtarı Necati Alıcı, daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen akrabası Zeki Gökmen ile tartıştı. Gökmen, tartışmanın ardından aracından aldığı tüfekle Alıcı’ya ateş etti. Karnından yaralanan Alıcı, kanlar içerisinde yere yığılırken saldırgan geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Olayın ardından polis ekipleri güvenlik önlemi alarak inceleme yaptılar. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçan Gökmen'i Sultan Bey Köyü’nde bulunan evinden alarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Zeki gökmen emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Muhtar Necati Alıcı kaldırıldığı hastanede 2 günlük tedavini ardından hayatını kaybetti.

5 yorum yapılmış
  • Cemal
    19 Haziran 2021 • 13:48
    Bolu eşittir texas yazık günah bireysel silahlanmaya karşı önlem alınmalı eğitim kalitesi arttırılmalı insanların psikolojisi bozuk önlemler alinmali
  • Ismailkeser
    19 Haziran 2021 • 23:40
    Once mültecilere Bi önlem alın veya ülkeyi satmaktan vazgeçin ardından eğitim için ne gerekiyorsa yapın ve sonrası iç silahlanmaya sinir getirin. Öyle lafla peynir gemisi yürümüyor.her bir olayın sebep ve sonuç lari vardır.olene Allah tan rahmet kalanlarda baş sağlığı dilerim.
  • Muhsin
    20 Haziran 2021 • 00:23
    Cemal arkadaşımın yorumuna katılıyorum.Bireysel silahlanma konusunda gerekli tüm önlemler alınmalıdır.İnsanların psikolojisi oldukça gergin mutlaka bu psikolojiyi düzeltmeye yönelik çalışmalar hızlı bir şekilde yapılmalıdır.
  • AbukSabuk
    20 Haziran 2021 • 13:10
    Abuk Subuk konuşmayın Cemal Muhsin ne saçmalıyorsunuz? Ülkede ne kadar mafyatik çakal çukal var hepsinde ruhsatsız silah var. Onurlu şerefli ailesini ve evini koruyacak eğitimli ve öfke kontrolü olan değerli vatandaşlar ise silahsız. Bir psikopat tarafından aileniz yanınızdayken size bıçak çekilse bu saçma laflarınızı hatırlayın. İşte o zaman bireysel Silahlanmaya karşı çıkın.
  • Nediyonismail
    20 Haziran 2021 • 13:12
    Sen ne diyon İsmail? Yaotığın yorumla konunun ne alakası var? Ülkeyi satmaktan vazgeçinmiş bak sen bak? Devletin Çaykuru Satmayalım özelleştirmeyelim her sene 500 milyon lira borcunu halk ödesin kimler kimler yiyor? cebinden sen ödüyorsun batıyor paran farkında değilsin halen saçma saçma konuşmalar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.