VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA EV YANGINI, 3 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

20 Haziran 2021

.................

Bolu’da, ocakta unutulan yağdan çıkan yangında dumandan etkilenen ev sahibi çift ile yangına müdahale ederken yaralanan komşuları hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 23.30 sıralarında Gölyüzü Mahallesi Karaaslan Sokak'ta meydana geldi. Erkan-Kübra Temeltaş çiftinin yaşadıkları evde ocakta unutulan yağ yangına sebep oldu. Mutfaktan dumanların yükseldiğini gören çift yangını kendi imkanlarıyla söndüremeyince komşuları Sedat Tokpınar’dan yardım istedi. Temeltaş çiftinin dumandan etkilendiği yangında, komşularına yardıma gelen Tokpınar’ın da ellerinde yanıklar oluştu.

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarılan Temeltaş çifti ile komşuları Tokpınar olay yerinde yapılan ilk  müdahalelerinin ardından tedavileri için hastaneye kaldırıldı. Yangından etkilenen 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Haber: Bolu Bakış Haber

  • BOLU'DA EV YANGINI, 3 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
  • BOLU'DA EV YANGINI, 3 KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
2 yorum yapılmış
  • Muhsin
    20 Haziran 2021 • 00:20
    Geçmiş olsun.Ev yangınlarına karşı bilgilendirmeler zaman zaman yapılmaktadır.Ama kazalarıda zaman zaman yaşıyoruz.Çok tedbirli olmakta fayda vardır.Mutlaka zamanında müdahale ve itfaiye ekipleri ile iletişime geçmekte fayda vardır.
  • ErsanErdoan
    20 Haziran 2021 • 04:26
    Yangına ilk müdahaleyi yapan Sedat Tokpınar gazı kapatıp ıslak battaniye ile yanan tavayı söndürmüş yangını büyümeden durdurmuştur olayın doğrusu bu şekilde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.