VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜZMEZ’DEN 12 EYLÜL MESAJI

12 Eylül 2021

............................................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkan Vekili ve İl Başkanı Danışmanı Ramazan Üzmez, 12 Eylül Askeri Darbesi yıl dönümünde bir mesaj paylaştı. Üzmez, “Ülkücü hareket asla ve asla milletinin bağımsızlığından milli iradenin ve demokrasinin ışığından ayrılmayacak” dedi.

12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’nin yıl dönümünde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili ve İl Başkanı Danışmanı Ramazan Üzmez bir mesaj paylaşarak, ülkücü hareketin Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde olduğunun altını çizdi.

“ÜLKÜCÜ HAREKET CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAKTIR”

Üzmez yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümün de tüm demokrasi ve tam bağımsız Türkiye sevdalısı ülkücü şehitlerimiz ve gazilerimiz ve taş medreseli ülkücü büyüklerimizin ve milletimizin bu hain darbede canı yanan tüm anne ve babalara selam ve sevgi ve de saygılarımı sunarım milletine devletine namlu çevirmiş hiç bir üniformalı haine selam durmam diyen ülkücü hareket asla ve asla milletinin bağımsızlığından milli iradenin ve demokrasinin ışığından ayrılmayacak Atatürk ilke ve inkılaplarına cumhuriyetin şaşmaz ve değiştirilemez değerlerine önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek sahip çıkacaktır. Yaşasın tam bağımsız güçlü Türkiye Ne Mutlu Türküm Diyene.”

1 yorum yapılmış
  • inasl
    12 Eylül 2021 • 15:22
    Millet geçim derdinde borç batağında icralık hacizlik durumlar çok fazla ay sonunu getirme derdinde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.