VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖPEĞE VE SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDI

15 Eylül 2021

........................

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde 28 yaşındaki Bilal Över, tartıştığı kişi ile yanında bulunan köpeğine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği 45 yaşındaki Kamil Akçay ağır yaralanırken köpek telef oldu.

www.gazetebolu.com'un haberine göre, olay, Taşkesti beldesine bağlı Çağsak Köyü Yaylasında meydana geldi. Bilal Över ile Kamil Akçay arasında yaylada bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Bilal Över, silahla önce köpeği vururken sonrasında Kamil Akçay’a kurşun yağdırdı. Akçay, yaylada bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Akçay’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Tartıştığı kişi ile köpeğini vuran Bilal Över ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

2 yorum yapılmış
  • Bolu
    15 Eylül 2021 • 23:55
    Allah şifa versin ama özgür bolu köpek telef oldu nedir ya köpek canli degil mi?
  • Canan
    20 Eylül 2021 • 07:17
    Bir haber yapıyorsunuz bari birazcık araştırın gelişi güzel kafanıza göre yazıp çiziyorsunuz haber olsunda nasıl olursa olsun yani kafasındasıniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.