VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ’DEN 3 İSİM HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

24 Ocak 2022

..............................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve parti yöneticileri katıldıkları bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulundular.

Bir televizyon kanalındaki programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf edilen sözler AK Parti teşkilatlarının tepkisine neden oldu. Parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, programda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine sert sözlerle tepki gösterdi. Güner, ‘Hazımsız güruh’ olarak nitelendirdiği bazı kesimlerin Erdoğan’a yönelik sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam ettiğine dikkat çekerek, “Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir.” diye konuştu.

SİZ SALDIRDIKÇA ONA DAHA SIKI SARILIYORUZ

Güner, bu tür açıklamalar karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha sıkı sarıldıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye’nin Büyük Lideri’nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz. Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendiremez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduk”

2 yorum yapılmış
  • VATANDA
    25 Ocak 2022 • 00:43
    SİZİN BAŞKA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOKMU? HEPSİ TOPLANMIŞLAR YAĞCILIK PEŞİNDELER..AMAN KAÇIRMAYIN SAKIN
  • BOLU
    27 Ocak 2022 • 02:02
    Yok arkadaş onların tek işleri şakşakçılık. Başkanınızın arkasında MİT, yargı ve kamunun tüm üst kademeleri, yandaş medya var zaten. Pardon ama sizin vasfınız ne. Ancak şov yapar poz verirsiniz başka işe yaramazsınız zaten. Siyaseti el birliği ile kirlettiniz zaten. (Tüm Partiler)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.