VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY AFET TİMİ KURDU

11 Ağustos 2022

................................................

Bolu’da Kızılay İl Başkanlığı, afetlerde görev almak için afet timi kurmak için çalışma başlattı. 21 kişilik ekip, Ankara Kızılay Genel Merkezinden gelen ekip tarafından 4 gün sürecek eğitimden geçecekler.

Bolu Kızılay İl Başkanlığında görevli personellerden oluşan 21 kişi meydana gelebilecek olası afetlerde görev almak için 4 günlük eğitimden geçirilecek. Kızılay bünyesinde oluşturulacak afet timi için Ankara Kızılay Akademi Başkanlığından gelen ekipler, Bolu’daki Kızılay çalışanlarına afetlerde yapılması gerekenleri içeren eğitimler verecekler. 7’er kişilik üç grup halinde verilecek eğitimlerin ardından Kızılay bünyesinde de olası afetlere müdahale edebilecek bir ekip hazır olacak.

Bolu Kızılay İl Başkanı Muhsin Kınacı, eğitimlerin kendilerini afetlere daha hazır hale getireceğini vurgulayarak, “İlimizin afet bölgesi olması göz önünde bulundurulursa bu eğitim bizleri afetlere karşı daha hazır hale getirerek müdahale kapasitemizi arttırıp insanlara daha faydalı ve verimli olmamızı sağlayacaktır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.