VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DUMAN KASAP ET RESTORAN AÇILDI

12 Ağustos 2022

.............................

Karacasuda 3 yıldır Bolululara hizmet veren Duman Kasap aynı adreste Et Restoranını da hizmete açtı.

Et Restoranının açılışana Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Haluk Saygılı, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ile İl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda siyasi ve bürokrat katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan işletme sahibi Mustafa Duman “Yaklaşık 38 yıl önce başladığımız besiciliğe daha sonra Kasaplık yaparak devam ettik. Ve en sonunda da bu işin zirvesi yetiştirip, hazırladığımız bu etleri pişirerek en lezzetli şekilde sizlere sunmaya karar verdik. Bu amaç doğrultusunda "Duman Kasap Izgara Restaurant"ta hazırladığımız menüleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bir kez daha buraya kadar gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu özel günümüze şeref verdiniz, değer kattınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ise “İlimizin böyle güzel temiz tesislere ihtiyacı var. Bu açılıştaki kalabalıktan anladığım kadarı ile çok sevilen bir esnaf oldukları belli. Bu işletmenin hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.  

Açılışta ayrıca Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve Karacasu belediye Başkanı Celal Beydili birer konuşma yaparak işletmenin hayırlı olmasını dilediler.  

Duman Kasap Et Restoran kurdele kesimi ve edilen dualarla açılışı gerçekleştirilirken, katılan çok sayıda davetliye çeşitli ikramlar yapıldı.   

  • DUMAN KASAP ET RESTORAN AÇILDI
  • DUMAN KASAP ET RESTORAN AÇILDI
1 yorum yapılmış
  • Kuzglckl
    16 Kasım 2023 • 09:01
    Adamın o kadar çok icrası varkı dükkanı bile karısının üstüne yaptı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.