VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ ESNAF ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR

13 Ağustos 2022

..................................

 AK Parti teşkilatı tam kadro Mudurnu esnafını ziyaret etti. Partililer, esnaf ve müşterilerle sohbet ederek vatandaşlardan görüş aldı.

AK Partili Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve parti mensupları Mudurnu esnafı ile bir araya geldi. Esnafın öneri ve şikâyetlerini dinledi. Esnafla bir araya gelen parti mensupları yöresel ürün ve eşyaları inceledi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medya paylaşımında, “Milletimizle kucaklaşmaya ve gönül gönüle yol yürümeye devam ediyoruz. Bugün de güzel ilçemiz Mudurnu’da değerli muhtarlarımız, esnafımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik.” dedi.

 Ak Parti Bolu İl başkanı Suat Güner yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ‘nün katılımlarıyla Mudurnu ilçemizde hemşerilerimizle kucaklaşmaya ve gönül gönüle yol yürümeye devam ediyoruz. Bugün Mudurnu ilçemizde değerli muhtarlarımız, esnaflarımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • ErsanTrk
    13 Ağustos 2022 • 07:11
    Seçim Zamanı gelirsiniz zaten sadece. Fehmi Bey Sen Mudurnu nun yolunu bilirmisin HAYRET
  • Melungeo14
    13 Ağustos 2022 • 11:32
    valla ben kovarım..emekli asgeri ücretten az alıyor önceden ya aynıydı yada fazlaydı..bir çay en ucuz 4tl simit 5 tl olurmu ya..en kötü tavuk döner bile en düşük 25tl..ayran 5tl.ev kirası desen kapus gibi en kötü arabalar 100bintl..iyi giden ne alım gücü bitiyor..milleti kandırıyorlar iyiye gidecek deye hadi ilk 10yılı geçtik..ya son yıllar her şey kötüye gidiyor..
  • Zartzurt
    15 Ağustos 2022 • 17:54
    Güle güle size güle güle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.