VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN ÇOK SERT SURİYELİ TEPKİSİ

13 Ağustos 2022

..............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gaziantep’te Suriyeli avukatların CHP Liderini hedef almasına çok sert sözlerle tepki göstererek, “Şerefsiz ve vatanını satanlara vatandaşlık verirsen Devletin memuruna da hakaret eder. Dönün evinize. Son ikaz” dedi.

Gaziantep’te yaşayan Suriyeli avukatların Suriyelileri Türklere karşı birlik olmaya çağırarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almalarına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sert sözlerle tepki gösterdi. Başkan Özcan, partisinin genel başkanını hedef alan Suriyeli avukatlara, “Şerefsiz ve vatanını satanlara vatandaşlık verirsen devletin memuruna da hakaret eder, CHP Genel Başkanını da tehdit eder. Sizi davulla zurnayla değil, hakkettiğiniz gibi göndermeliyiz. Bir de iktidara gelince demez mi namusuz. Zaten iktidardasınız. Dönün evinize. Son ikaz” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • KrolununTorunu
    13 Ağustos 2022 • 11:15
    Bir Ülke bu kadar sahipsiz bırakılabilir. Bu kadar kaçağı(bunlar ne mülteci ne sığınmacı nede göçmen) ipini koparmışı kayıtsız denetimsiz bırakıp ülkemin geleceğini karartmaya kimsenin hakkı yoktur. Yarın bu iktidar gidecek ve bu kararı alanlar toprak olacak ama ya bizden sonra gelen çocuklarımız torunlarımız sizleri rahmetle anmayacaktır. Sn. Kılıçtaroğlunun ve Sn. Özcan iyiki varsınız.
  • Koroglu
    16 Ağustos 2022 • 05:36
    Bunlar hakettiği şekilde en kısa zamanda geri gonderilme burası yol geçen hanı mı İpsiz sapsız ne varsa dolduruldu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.