VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TSO SEÇİMLERİNDE ULUSAL MARKALARIN OY KULLANDIRILACAĞI İDDİASI

27 Eylül 2022

...................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde başkanlık için adaylığını açıklayan İş İnsanı Ergün Söbütay, "Şehrimizin gerçeklerinden uzak, bu şehrin iş insanlarıyla arasına mesafe koyanlar bu gün umudunu şehir dışından getirecekleri, hiçbir yerde taraf olmayan ancak Bolu özelinde oy kullanacak ulusal markalara bağlamışlar." dedi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık seçimleri 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 3 dönemdir Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Türker Ateş'in karşısına, Bolu'nun tanınmış iş insanlarından Ergün Söbütay da, 'Gıda Komitesinden' adaylığını açıkladı.

TÜRKİYE'NİN HİÇ BİR YERİNDE OY KULLANMAYAN FİRMA, OY KULLANMAK İÇİN BOLU'DA YETKİ BELGESİ ALDI

15 meslek grubundan yaklaşık 3 bin üyenin oy kullanacağı seçimlerde, diğer illerde tarafsız kalan ulusal markaların Bolu'da taraf olma girişimleri olduğunu belirten Söbütay, "Büyük bir heyecanla başladığımız Türkiye Odalar ve borsalar birliği Bolu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, demokratik bir yarışa gireceğimizi düşünüyorduk. Ancak geldiğimiz nokta itibarı ile Türkiye’nin hiçbir yerinde oy kullanmayan kurumsal marketler zincirlerinden birisinin oy kullanmak için ticaret odasından yetki belgesi aldığı. Başka bir kurumsal marketin ise yetki belgesi almaya hazırlandığını öğrenmiş bulunmaktayız." dedi.

"DIŞARIDAN OY GETİRİP BU ŞEHRİN İNSANININ İRADESİNE İPOTEK KOYMAK KİMSENİN HAKKI DEĞİLDİR"

Ergün Söbütay, amaçlarının yerel esnafın sesi olmak olduğunu belirtip, başka illerden oy getirilmesine tepki göstererek, "Amacımız esnafımızın sesi olmak, meslektaşlarımıza destek olmak adına son 2 yıldır, özellikle pandemi sürecinde yalnız bırakılan insanlarımızın dertlerine, sıkıntılarına duyarsız kalan yönetime Bolunun insanının yalnız olmadığını göstermek adına böyle bir yola çıktık.  Ama görülüyor ki şehrimizin gerçeklerinden uzak, bu şehrin iş insanlarıyla arasına mesafe koyanlar bu gün umudunu şehir dışından getirecekleri ki tekrar söylüyorum hiçbir yerde taraf olmayan ancak Bolu özelinde oy kullanacak ulusal markalara bağlamışlar. Dışarıdan oy getirip bu şehrin insanının iradesine ipotek koymak kimsenin hakkı değildir." diye konuştu.

"BU SÜREÇTEN BAŞARILI OLARAK ÇIKACAĞIZ"

Her şeye rağmen seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacaklarını belirterek, "1 Ekimde başlayan ve  Türkiye’nin her yerinde seçim heyecanı yaşanıyorken, Bolu’da böyle bir yanlışla alakalı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu bilgilendirdiğimin de özellikle bilinmesini isterim. Böyle bir yanlışa müsaade etmeyeceklerini de umuyorum. Allah’ın izniyle deyip çıktığımız bu yolda, bu gün amacımızdan her ne olursa olsun, her kim gelirse gelsin her hangi bir sapma yoktur. İnanıyorum ki iş insanlarımızın, hemşerilerimizin ve  arkadaşlarımızın desteği ile bu süreçten başarılı olarak çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.