VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ YENİ YÜZLER ARIYOR

28 Eylül 2022

...............................

2023 seçimleri öncesi Ak Parti’de milletvekili aday yarışları başladı. Ak Parti Genel Merkezi bir yandan mevcut Milletvekillerinin performanslarını ölçerken, diğer yandan yeni isimler ve yeni yüzler konusunda 81 ilde anket çalışması başlattı.

Ak Parti Genel Merkez yönetimi yaz dönemi boyunca sahada yapılan çalışmalardan yola çıkarak vatandaşın taleplerine yönelik rapor hazırladı. Bu tespitlere dayanarak 28 Ekim’de açıklanacak olan Ak Parti 2023 vizyon belgesinin çerçevesi çizildi.

ANKET ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre, vizyon belgesine ilişkin hazırlıklar devam ederken, Ak Parti’de bir yandan da 2023 seçimleri için milletvekili adaylıklarına ilişkin çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda, seçimlere 8 aylık bir süre bulunmasına rağmen, Ak Parti Genel Merkez yönetimi illerde ‘yeni yüzler, yeni isimler’ arayışına başladı. Ak Partili kaynakları ‘Sahada bir yandan mevcut milletvekillerinin performanslarını değerlendiriyoruz. Bir yandan da her ilde öne çıkan yeni isimlerle ilgili çalışma yapıyoruz. Bunun için partide bir kurul oluşturulacak ve milletvekilli aday adaylıkları konusunda çalışacak. Ayrıca her ilde bir yandan da isimler üzerinde anket çalışması yapılıyor” dedi.

ADAYLIK İÇİN NABIZ YOKLAYAN ESKİ YÖNETİCİLERE BELLİ BİR KRİTER GETİRİLEBİLİR

Ak Parti içerisinde yaşanan bu hareketliliğin milletvekili aday adayı sayısında yükselişe neden olacağının altının çizen bazı Ak Partili kurmaylar; ‘Teşkilatlar hareketli, çok sayıda il başkanı, eski il başkanları, eski vekiller adaylık için nabız yokluyor. Bu nedenle aday olmak isteyenlere belli kriterler getirilecektir” değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK/BOLU HAVADİS 

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    28 Eylül 2022 • 13:27
    İktidar sadece bo da değil genel olarak Tüm Türkiye de ince eleyip sık dokumalidir. Bir kişi il başkanı ve ya teşkilatta görev yapacaksa ve millet vekili olacaksa iyice değerlendirilmelidir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.