VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK JEST

1 Ekim 2022

..................................

HABER/ ENES ÖZKAN

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye’nin dört bir yanından üniversiteye gelecek olan öğrenciler için güzel bir uygulama başlattı. BAİBÜ, “Öğrencilerimizi karşılıyoruz” mottosu ile otogara gelecek öğrencileri ücretsiz bir şekilde yurtlara ve şehir merkezine götürecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 3 Ekim’de başlayacak olan güz dönemi öncesinde öğrencileri sevindirecek bir uygulama başlattı. Türkiye’nin dört bir yanından Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gelen BAİBÜ öğrencileri, ulaşım sıkıntısı çekmeden ücretsiz bir şekilde yurtlarına ve şehir merkezine götürülecek. BAİBÜ, “öğrencilerimizi karşılıyoruz” mottosu ile Bolu’ya üniversite okumaya gelen öğrenciler için 3-7 Ekim tarihleri arasında otogardan ücretsiz ulaşım sağlanacağını duyurdu.

"SİZLERİ OTOGARDA BEKLİYOR OLACAĞIZ!"

Resmi sosyal medya hesabından duyuru yapan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, “sizleri otogarda bekliyor olacağız! Ülkemizin dört bir yanından gelen siz değerli öğrencilerimizin, 3-7 Ekim tarihleri arasında otogardan Üniversitemize ve şehir merkezine ücretsiz bir şekilde ulaşımını sağlayacağız” duyurusunda bulundu.

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    1 Ekim 2022 • 16:30
    Üniversitemi? Ulaşım firmasımı? Basitleşmeyin.
  • Ali
    1 Ekim 2022 • 09:25
    Şehir merkezinde nerde KALACAK. Bu öğrenci kampüse çadır kursanız iyi olurdu
  • KemalISLAK
    2 Ekim 2022 • 02:27
    Güzel bir haber fakat haberde geçen '' motto'' sözcüğünün anlamı nedir? Yerine kullanılabilecek Türkçe bir sözcük yok mudur?
  • erafettinn
    2 Ekim 2022 • 03:18
    Yurd diyor yurda bedava ulaşım. İmkanisaglaniyor evi olanlari evlerine bedava götürme hizmeti Bolu'da bu zamana kadar öğrenciye ev mi yoktu vardı ama kira fiyatlarına fahiş zam yapan ev sahipleri ev kiralama işini zorlaştırıyor önceden bir ev kira parasına bir evde kalına biliyordu şimdi evde kalacak öğrenci sayısına göre para alıyor bumu insanlık evin varsa bu insanların kalacak kalacak yere ihtiyacı var herşeyden önce gelecekleri var öğrenciye ucuz yapılm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.