VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BURAK COP’TAN ADAYLIĞA YEŞİL IŞIK

3 Ekim 2022

..........................

CHP’nin Bolu’da tanınmış isimlerinden olan Siyaset Bilimci Doç. Dr. Burak Cop, milletvekili aday adaylığı konusunda iddialara yanıt verdi. Ön seçim yapılırsa aday adayı olacağını belirten Cop, “Bolu'da ön seçim yapılırsa aday adayı olacağım. Hiç düşünmeden ön seçime girerim.  Peki ön seçim olmazsa? Açık konuşayım, parti yönetimi yeşil ışık yakmadığı sürece aday adayı olmaya niyetim yok” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu’dan 25. 26 ve 27. dönemlerinde Milletvekili aday adayı olan Doç. Dr. Burak Cop, 28.dönem için nasıl bir yol çizeceğini anlattı. Sahada yaptığı çalışmalarla, ziyaretlerle yeniden aday adayı olma sinyalleri veren Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cop, “hemşehrilerimin net ve samimi bir yanıt duymaya hakkı var. Bolu'da ön seçim yapılırsa aday adayı olacağım. Hiç düşünmeden ön seçime girerim” dedi.

ADAY ADAYI OLACAĞIM

Sürekli kendisine adaylık sorusunun sorulduğunu belirten Burak Cop, “Bolu'daki son temaslarımda en çok duyduğum soru bu oldu. Seçimler yaklaşıyor ve milletvekili adaylığına başvurup başvurmayacağımı merak edenler oluyor. Hemşehrilerimin net ve samimi bir yanıt duymaya hakkı var.  Bolu'da ön seçim yapılırsa aday adayı olacağım. Hiç düşünmeden ön seçime girerim.

PARTİ YÖNETİMİ YEŞİL IŞIK YAKMADIĞI SÜRECE ADAY ADAYI OLMAYA NİYETİM YOK

Burak Cop açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Öte yandan koşullar elverişli olmasa da benim gönlümden geçen, Bolu başta olmak üzere olabildiğince çok ilde ön seçim yapılmasıdır. Çünkü genel prensip olarak ön seçimden yanayım. Peki ön seçim olmazsa? Açık konuşayım, parti yönetimi yeşil ışık yakmadığı sürece aday adayı olmaya niyetim yok. "Hele bir aday adayı olayım, gerisi Allah kerim" diye bakmıyorum meseleye. Üzerinde çalıştığım kitap ve makalelerim var, bir yanda TV programları, diğer yanda paneller, söyleşiler, konferanslar devam ediyor. Tüm bunları paranteze almam için genel merkezimizin "seninle çalışmak istiyoruz, adaylığa başvur" demesi gerekiyor. Bu olursa beni hangi şehre yönlendireceklerini de bilemiyorum.”

SEÇİMİ BEKLEMEYE GEREK YOK BEN SAHALARDA OLACAĞIM

“Her halükarda önümüzdeki süreçte odağıma Bolu'yu alacağım. Erken kalkan yol alır dostlar. Nasıl ki meclisin kapalı olduğu yaz aylarında CHP her hafta başka bir ilde grup toplantısı yaptıysa; Millet İttifakı'nın iktidarı, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı ve CHP'nin mecliste tek başına kanun çıkaracak kadar milletvekili kazanması için çalışmaya şimdiden başlamalıyız. Seçimi beklemeye gerek yok. Ben sahalarda olacağım. Hepimiz sahalarda olalım.”

2 yorum yapılmış
  • Rask
    4 Ekim 2022 • 02:57
    Seçin zamanimi aklına geldi sahaya inmek alırsın sen o vekilliği..
  • kr
    5 Ekim 2022 • 17:18
    Televizyonlarda izliyoruz gurur duyuyoruz çok aklı başında konuşuyor inşallah olur yolu açık olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.