VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

5 Haziran 2023

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı ve son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup yazdı. Özcan, “Ben ne yapabilirim liderler karar verdi’ demek suretiyle aklımızla alay ettiniz. Şimdi herkes başını kuma gömmüş bekliyor. Ben başımı kuma gömmüyorum. Başarısız olduk. Değişim şart ve kral çıplak” dedi.

Makamında basın toplantısı düzenleyen Tanju Özcan, CHP’de değişimin şart olduğunu ifade ederek, “5 Parti başkanına Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve birer bakanlık garanti edince kendinizi onlara Cumhurbaşkanı adayı ilan ettirdiniz. ‘Ben ne yapabilirim liderler karar verdi’ demek suretiyle aklımızla alay ettiniz” dedi.

“11 GENEL SEÇİM, YEREL SEÇİM VE REFERANDUMDA BAŞARILI OLAMADIK”

 “Göreve geldiğiniz 13 yıldan bu yana toplam 11 genel seçim, yerel seçim ve referandumlarda başarılı olamadık. 2019’da göreceli olarak kısmi bir başarı söz konusudur. Partiyi birinci parti yapma söyleminiz hiçbir zaman gerçekleşmemiş 7 Haziran 2015 ve 18 Mayıs 2023 seçimleri haricinde partimiz, rakip yapıdan 2 kat fark yemiştir. Bu süreçte aynı şeyleri yaparak, toplumdan kopuk benzer insanlarla çalışarak, aynı cümleleri kurarak oyumuzu artırmayı umduk ama olmadı.”

“AKLIMIZLA ALAY ETTİNİZ”

“Sizi kandıranların dolduruşuna gelip, başta Sayın Meral Akşener olmak üzere gerçek vatanseverlerin uyarılarını dinlemeden kendinizi aday ilan ettirdiniz. İyi Parti dışında, toplamı yüzde 1 bile etmeyen, Demokrat Parti hariç AKP’den dışlanmışlarla yola çıktınız. 5 Parti başkanına Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve birer bakanlık garanti edince kendinizi onlara Cumhurbaşkanı adayı ilan ettirdiniz. ‘Ben ne yapabilirim liderler karar verdi’ demek suretiyle aklımızla alay ettiniz”

“BAŞIMI KUMA GÖMEMEM”

“Eski ve yeni milletvekilleri, eski ve yeni belediye başkanları, söylediklerimin tamamının doğru olduğunu biliyor. Arkadaşlar biz devrimci bir partiyiz. Direnmemiz gerektiğinde direniriz. Değişim zamanı gelince de değişim şart diyebilmeliyiz. Şimdi herkes başını kuma gömmüş bekliyor. Ben başımı kuma gömmüyorum. Başarısız olduk. Değişim şart ve kral çıplak.”

9 yorum yapılmış
  • Bayandan
    5 Haziran 2023 • 07:50
    Sen hala Boluyla dalga geciyorsun başkan once kendine bak şehrin yolunu unuttun,
  • Vatandas
    5 Haziran 2023 • 09:20
    Başkan boşuna uğraşma.Bay Kemal her aldığı yenilginin sonunda partinin başında kalıyor.Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı Bay Kemal'in seçim kazanma gibi bir derdi yok.O'nun derdi partinin başında nasıl kalabilirim hesabıdır diyor.Doğru değil mi?
  • Bolulu
    5 Haziran 2023 • 12:50
    Siz bu kafada olduğunuz sürece hep kaybedersiniz birincisi halkın herkesimine kendinizi sevdirin ikincisi itici olmayın üçüncüsü yapacaklarınızı projelerinizi ortaya koyun.
  • Reis
    5 Haziran 2023 • 11:17
    adam kaybedersem delikanlı gibi çekilirim dedi. dersimliye sordular kaybedersen istifa eder misin diye sadece kazanacağız dedi ! bu kafaya asla ve asla bir daha oy vermem !
  • Bolulu
    5 Haziran 2023 • 14:06
    Elektrik faturası 1 aylık 210 TL şu faturası 1 aylık 310 TL antartikadanmi geliyo mübarek seçim geliyo az kaldı 1 tlye inerde
  • YalnzAdam
    5 Haziran 2023 • 15:20
    By Tanju ne zaman şov yapmaktan vaz geçip Belediye Başkanlığı yapacaksın Asli görevini yapamayan verdiği sözleri tutmayan seçmeni ikna etmek yerine başka bir partinin adayına oy isteyen sen ne hakla Sn Kılıçdaroğlu nu istifaya davet ediyorsun Sn Kılıçdaroğlu nun en büyük hatası seni partiden atmaması
  • Ylcal
    5 Haziran 2023 • 17:14
    Su faturalarını doğal gazdan fazla geliyor 300 TL Su faturası mı olur yollar bozuk belediye çalışmıyor birde Sn kılıçtaroğluna istifa et diyorsun o seni ilk bayana hakaret ettiğin Zaman partiden atacaktı olmadı sonun geldi hem partiden hem belediye Başkanlıpından heykeli de yap sözünde dur siz başka birşey yapmazsınız heykelden başka Zaten
  • Aydn
    6 Haziran 2023 • 00:09
    Senin durumunda aynı akıbeti yaşıcaksın..,Bir yıl SONRA sende gidersin... Başarısız bir 4 yıl bitti..
  • Realist
    6 Haziran 2023 • 07:48
    Sabret Bolu, bu şovmenden hep birlikte kurtulacaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.