VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH BAYRAK’TAN ‘OMURGASIZ’ ÇIKIŞI

5 Haziran 2023

............................................................

Bolu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik sert açıklamada bulundu. Bayrak, “Kendine başkan diyen kalıbının adamı olmayan omurgasız birisin” dedi.

Bolu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a karşı sert bir açıklama yaptı. Bayrak, Özcan'ın heykel konusunda köşeye sıkıştığını ve verdiği sözleri yerine getiremediğini belirtti. Ayrıca, Bayrak, Özcan'ın omurgasızlık sergilediğini ve sağa sola saldırdığını ifade etti. Bayrak, AK Parti döneminde belediyecilik anlamında ve ülke genelinde ilerleme kaydedildiğini vurgulayarak, hizmetlerin reklamlarla değil, gerçek hizmetlerle görüldüğünü söyledi.

İŞTE FATİH BAYRAK’IN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

“FARE GİBİ KÖŞEYE SIKIŞMIŞ”

Bolu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “Heykel konusunda fare gibi köşeye sıkışmış, verdiği sözleri ne kendine yedirebilmiş ne de hazmedebilmiştir. Şahsına omurgasızlık işlemiştir. Yine kalıbının adamı olamamış sağa sola saldırmıştır. Allah’a hamd olsun ki bizler bu yola çıkarken Halka hizmet Hakka hizmet sözlerimizden ayrılmış değiliz” ifadesine yer verdi.

“SENİN HADDİNİ BİLDİRMİŞ VE BİLDİRMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkanı Fatih Bayrak “AK Parti döneminde hem belediyecilik anlamında hem de ülke anlamında seviye atladığımız aşikardır. Senin gibi Kuran-ı Kerim gibi kutsal bir kitabı kendimize reklam yapmadık. Yaptığımız reklamlar verdiğimiz hizmetlerle görülmektedir. Sen köşeye sıkıştığın için haddin olmadığı yerlere dil uzatıyorsun. Biz ise Bolu halkına verdiğimiz hizmetle dünden bugüne senin haddini bildirmiş ve bildirmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“OMURGASIZLIK DÜNDEN BUGÜNE SENDE VARDI”

Başkan Bayrak, “Belediye Meclis Üyemiz Kamuran Avcı Bey’e yaptığın hakaretlerin hesabını sormayı biliriz. Sen kimsin? Senin sıfatın ne? Nasıl bir insana hakaret edersin? Kendine başkan diyen kalıbının adamı olmayan omurgasız birisin. Daha önce bir kadın ile aranda geçen diyaloğu bile dalga geçer gibi gündem yapmıştın. Omurgasızlık dünden bugüne sende vardı. Sayın Abdullah Abat kongrede gerçekleri yüzüne vurduğunda yüzün kızarmadı bile. Sayın Savaş Abak senin verdiğin sözleri tutmadığını söylediğinde yine yüzün kızarmadı. Bolu Belediyespor’dan desteklerini çektin kulübü düşürdün. Bolu spora verdiğin sözleri tutmadın. Destek olmadın. Ama her platformda Bolumuzun en büyük değeri Boluspor’u kendine reklam yaptın. Üstüne Beşiktaş’ı, Boluspor’un önüne koydun. Bire hadsiz, densiz, omurgasız senin Boluspor üzerinden reklam prim yapmak haddine değildir” ifadelerini kullandı.

“BOLU’NUN EN BÜYÜK DEĞERİNİ AĞZINA ALMAK SENİN HADDİNE DEĞİLDİR”

Fatih Bayrak, “Üstüne stat sözü verdiğin taraftara ve Bolu halkına hesap vereceksin. Sayın Kamuran Avcı’nın söylediklerini hazmedememiş ve hakaret etmişsin. O yaptığın hakaretler ancak senin gibi bir omurgasıza yakışır. Boluspor’un yanında duracağına sosyal medyada şov ve fenomenlik yapmaya devam et. Yaptığın en iyi iş bu. Boluspor gibi Bolu’nun en büyük değerini ağzına almak senin haddine değildir” diye konuştu.

“10 AY SONRA SENİN GİBİ BİR OMURGASIZA BOLU HALKININ VERECEĞİ CEVAP BELLİDİR”

Bayrak, “Sendeki bu omurgasızlık haddini iyice aşmış ki, İl Başkanımız Suat Güner Bey’e de laf atmışsın. Sarf ettiğin ifadeler ve yakıştırmalar üzerinden sana cevap veriyorum. Beştepe’de kimin durduğu belli. Kimin genel merkezinde istifaları olduğu belli. Seçim akşamı partinin başına geç diye tweet atıldığı ortada. Senin yine başkanına BAY BAY KEMAL dediğimizde şaka yapmıyorduk. Bugün de şaka yapmıyoruz. 10 ay sonra senin gibi bir omurgasıza Bolu halkının vereceği cevap bellidir. Yaptığımız açıklama seni ciddiye aldığımızdan değil Bolu halkına duyduğumuz saygıdandır. Ağırlığını bilmediğin koltuğun 10 ay daha tadını çıkar. Sandıkta gereken cevabı Bolu halkının yüzüne tokat gibi vuracağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

 

6 yorum yapılmış
  • Gldrmekendine
    5 Haziran 2023 • 12:49
    Hayırdır yaa Fatih bey tanjuya sallayıp il başkanlığına mı oynuyorsun …dikkat et arzu hanımda çok salladı vekil olmadı
  • YalnzAdam
    5 Haziran 2023 • 15:13
    Ağzına sağlık Fatih başkan birinin bu şovmen başkana haddini bildirmesi gerekiyor du
  • zorlu
    5 Haziran 2023 • 18:16
    Tanju başkan seçilmiş bir kişidir bu şehirde %60 oy almıştır Fatih bayrak denilen şahiş kimdir ne vasıfla seçilmiş belediye başkanına bu lafları söylüyor ? yillardir bu şehiri yolsuzlukla kayırma ile yöneten sizler mi
  • Hans14
    5 Haziran 2023 • 18:33
    Yo boş verin bu işleri sizde kazandık diye heryere laf atmayın..hizmet için birlik olun veya yapılacak işleri söyleyin .bu siyaset böyle işte iyide yapsan kötüde yapsan cekemezler .
  • vatanda
    6 Haziran 2023 • 03:26
    Fatih bayrak senin eğitimin ne il başkanı oluyorsun, Bolu'nun teveccühünü almış Tanju Özcan'a hakaret ediyorsun? Parayı bulan siyasetçi oluyor ülkede.
  • Boluluvatanda
    6 Haziran 2023 • 05:54
    Hiç hoş olmayan açıklamalar. Bolunun sukunetle ihtiyacı var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.