VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“DAHA GÜZEL HİZMET BİNASI TALEBİMİZ VARDI”

7 Haziran 2023

..........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’nun Kültür Mahallesi’ndeki Çiğdem Parkı’nın bir bölümüne muhtarlık binası yapılmasına vatandaşların tepki göstermesi sonrasında Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut gazetemize açıklama yaptı. Bulut, “Mahallemizin nüfusu kalabalık olduğu için yeni bir yer ihtiyacımız vardı. Belediyemiz yaptığı yeni park projesinin içine muhtarlık binasını da ekledi” dedi.

Kültür Mahallesi Cem Sultan Caddesi’nde bulunan Çiğdem Parkı’na Bolu Belediyesi tarafından muhtarlık binası yapılması için çalışmalar başlarken, mahalle halkı çalışmalara engel olarak eylem yaptı.

Bolu Belediyesi tarafından parkın yenileneceği ve parkın içine de 100 metre ilerde bulunan muhtarlık binasının yapılacağı ifade edildi.

“DAHA GÜZEL HİZMET BİNASI TALEBİMİZ VARDI”

Tepkilerin odağındaki isim Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut,   “Kültür Mahallesi Cem Sultan Caddesi üzerindeki muhtarlık hizmet binamızın bildiğiniz üzere kaldırımın ortasında. Kültür Mahallesi nüfusu olarak da merkezde en kalabalık mahallelerden biri.  Mahallemize daha güzel bir hizmet binası talebimiz vardı.  Sağ olsun Belediye Başkanımız bizimde yer olarak öneride bulunduğumuz yere değil ama Çiğdem Parkı’nın diğer tarafına yapılmasına karar verdi” dedi.  

“İHALE BİTMİŞ VE ONAYLANMIŞ”

“Yıpranmış olan parkın ve oyun gruplarının yenilenmesinin yanı sıra muhtarlık binasının da parkın içine yapılması için hazırlanan projesinin ihalesi bitmiş ve onaylanmıştır.  

Buraya muhtarlık binasının yapılmasını istemeyen mahalle sakinlerimiz var. Ben de durumu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ve Başkan Yardımcımız Gülden hanıma ilettim. Gülden hanım Vatandaşlarımızı bilgilendirmek üzere mahallemize gelecek. Benim mahallem her şeyin güzelini hak ediyor”

7 yorum yapılmış
  • Kroluu
    7 Haziran 2023 • 06:23
    Hizmet daha yeni bina ile verilmez, çalışarak verilir muhtar buda 1 metre kare yerle de olur , çok ta yoğunluğunuz yok artık seçime kadar açık ası hiç yoğunluğunu yok.
  • KLTRMAH
    7 Haziran 2023 • 07:37
    EN UYGUN YER CAMİNİN ORASI HERKES İÇİN VE MERKEZİ BİRYER.ZATEN MUHTAR CAMİ YÖNETİMİNDE CAMİNİN ORASI GAYET GÜZEL VE UYGUN
  • Bolulu14
    7 Haziran 2023 • 07:48
    Allah aşkına sayın Bulut, muhtarlara ne iş kaldı ki yerimiz dar diyorsunuz, siz yeni parklar için belediyenin kapısını çalacağınıza mevcut yerlere konmayı düşünüyorsunuz. Madem mahalleniz merkezde en kalabalık mahallerden biri oraya hizmet için hani sizin göreviniz ya yeni park istediniz mi?
  • sagduyu
    7 Haziran 2023 • 10:38
    Kültür Mahallesinde oturanlar Çengiz muhtarın mahalleye neler kazandırdığını bilir yetkisi dahilinde her vatandaşın talebini yerine getirmek için mücadele eder en güzel örneği 2021 yılında 1Metre yağan karda hiç bir mahallenin yolları açılmamışken Kültür Mahallesi iş makinası yığılıydı. muhtara laf yok. hizmet binası için çocuk parkı feda edilmelimiydi bu tartışılır.
  • Endererol
    7 Haziran 2023 • 11:39
    Hizmet vermek icin buraya gerek muhtar sokak sokak gezeceksin ama siz maasi al yan gel yat
  • emekci
    7 Haziran 2023 • 13:37
    yolda selam vermeyi bilmeyen ne hizmeti verecekmiş.
  • CSK
    8 Haziran 2023 • 03:09
    Köyler dışında merkez mahallelerde muhtarlık kalkmalı.(Ayrıca bütçeye'de katkı sağlar) Mahalle sakini olarak ben bu muhtarın şahsen güneş gözlüğünü takarak dolaşmaktan başka bir icraatını görmedim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.