VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER...

7 Haziran 2023

.....................

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a dava açtı. Ünlü, “Ben kendisine iftira ve hakaret davası açtım. 'Atatürk ve silah arkadaşlarının aleyhine konuşmalar yapan' diyor benim için bu yüzden de iftira davası açtım kendisine. Atatürk ve silah arkadaşlarına biz hatim okuyoruz” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın, “Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz, reddediyoruz” sözleri üzerine twitter hesabından,  “Şu sarıklı, cübbeli zibidinin paylaşımlarını Türkiye'de hiçbir savcı görmüyor mu? Vaazlarında Atatürk'e, Cumhuriyet kahramanlarına dil uzatan, açık açık şeriat propagandası yapan bu meczuba, bağımsız olduğuna inanmak istediğimiz yargı dur demelidir” diye ekledi.

“ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA HATİM OKUYORUZ”

Özcan’ın bu sözleri üzerine ODA TV’den Özge Sönmez’e konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, “Kendisine iftira ve hakaret davası açtım. 'Atatürk ve silah arkadaşlarının aleyhine konuşmalar yapan' diyor benim için bu yüzden de iftira davası açtım kendisine. Atatürk ve silah arkadaşlarına biz hatim okuyoruz” dedi.

“SENİN İL BAŞKANIN DEVLETE SERİ KATİL DİYOR”

“Kendisi CHP gibi bir partide bulunuyor. CHP'nin şu anda HDP ile iltisakı artık hükümet tarafından dillendiriliyor. Seçimi de zaten bunun yüzünden kaybettiler. Senin il başkanın 'devlete seri katil' diyor. 'PYD'yi terör örgütü olarak görmüyorum' diyen Kılıçdaroğlu'nun partisindesin. Atatürk'ün kemiklerini sen sızlatıyorsun. Sen o partide dururken nasıl rahatsız olmuyorsun.”

“ŞERİATÇIYIM DEMEK KURAN’A UYUYORUM DEMEKTİR”

“Ayrıca benim şeriatçı olma hakkım var. Ayetlerde geçen şeyler bunlar. Şeriatçiyim demek Kur'an'a uyuyorum demektir. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanı değilim. Ben devletçiyim, milliyetçiyim. Ben kısasa kısası savunuyorum. İnsanların yönlendirmesiyle yapılan da durum ortada. Seçim zaten İslam'da da var. Seçme seçilme yaşının 18'e indirilmesi yanlış. Seçme- seçilme yaşı 40'a çıksın. Çünkü Allah bile peygamberlere 40 yaşında peygamberliği vermiş. Demek ki aklın bir tekamülü var. Biz bu demokrasiyle bu vatanın bütünlüğünü sürdüremeyiz"

1 yorum yapılmış
  • Poyraz
    7 Haziran 2023 • 19:15
    Seviyesine inip cevap bile vermeye değmez hocam ne yaptığını ne yzdığını bilmiyor hocam değmezdi dava açmaya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.