VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN BOMBA AÇIKLAMA...

8 Haziran 2023

.................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Gitmem Allah gitmem diyorsunuz. Parti sizin partiniz değil, Atatürk’ün partisi. Lütfen ama lütfen size yakışır şekilde partiyi olağanüstü kongreye götürüp, bırakınız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup yazarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında eleştirilerde bulunmuştu. Başkan Özcan bu sefer sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu’na kongre çağrısında bulundu.

“GİTMEM ALLAH GİTMEM DİYORSUNUZ. PARTİ SİZİN PARTİNİZ DEĞİL”

Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Kılıçdaroğlu, hadi diğer seçimleri bir tarafa bırakalım, bu seçimde 6’lı masa kurdunuz ve 4 genel başkana siyasi rüşvet verdiniz. Kendinizi aday ilan ettirdiniz. Seçim kaybından sonra bırakmamak için kendiniz ve padişahlık döneminden bu yana sürekli ülke yönetiminde bulunan Faik Öztrak ve ailesi dışında herkesi suçladınız. Eren Erdem başkanlığında bir siyasi trol bölüğü kurdunuz. Gitmem Allah gitmem diyorsunuz. Parti sizin partiniz değil, Atatürk’ün partisi. Lütfen ama lütfen size yakışır şekilde partiyi olağanüstü kongreye götürüp, bırakınız” dedi.

 

5 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    8 Haziran 2023 • 06:21
    Partiyi senin gibilere CHP kültürünü bilmeyenlere bırakmamak için istifa etmiyor
  • AbidinBGlen
    8 Haziran 2023 • 06:27
    Tancuu,sen kimsin ki bu tavırları sergiliyosun...senin amacın kovuldun ya bu partiden kendine yer bulamıyacaksın senin ve senin gibi düşünenler avucunuzu yalarsınız....hayde...sen ne zannediyosun ki kendini bulunmayan bursa kumaşımısın ......sen bldyeyi yönetemedin ki...? bu genel merkez yetkilileri senin gibi zihniyeti belli olmayan kişileri konuşturuyor yaaa...yazıklar olsun....
  • Misafir
    8 Haziran 2023 • 06:40
    CHP Atatürk'ün partisiiydi Atatürk'ün yani Mustafa Kemal Atatürk gözlerinin yumdu yahudi İsmet İnönü Türkiye'ye nasıl kötülük yapmak için elinden geleni yapmaya çalıştı o zamanda bu zaman kadar hiç hükümet kurdularmi ve şimdi de kemal Kılıçdaroğlu aynısını yapıyor sizler hiçbir çalışma yapmazsınız anca put yaparsınız hani ona tapanlar yarya sizlerde aynısının hiç denisme yok sizler için bir arpa boyu yol alamzsiniz
  • Bakan
    8 Haziran 2023 • 17:16
    Biraz sabret Tanju başkan 2024 beraber gidersiniz kılıçtaroğlu ile
  • Misafir
    10 Haziran 2023 • 01:58
    Seçilmiş seçimle gider ,CHP başına uygun görmüyorsun Türkiye başına mı uygun gördün derler o zaman
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.