VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'BOLU'YA DÖN ARTIK SAYIN BAŞKAN'

8 Haziran 2023

......................

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, sosyal medyayı bırakarak Bolu’nun sorunlarıyla ilgilenmeye davet etti. Durak, “Derslerini ihmal edip telefonda sosyal medyada vakit geçiren çocuklara ebeveynleri farklı cezalar verebilir ama bizim karşımızda bu bağımlığa yakalanmış bir Belediye Başkanı var” dedi.

Yayınladığı basın açıklamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eleştiriler yönelten İlhan Durak, 2023 yılının ilk çeyreğinde Bolu’da sadece 78 tane yapı ruhsatı verildiğine dikkat çekerek, bu rakamın Düzce’de 857, Bolu’dan daha küçük bir il olan Yalova’daysa bin 236 olduğunu ifade etti.

 ‘SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞINDAN KURTULMALI, BUNUN BEDELİNİ BOLU ÖDER’

“Günümüzün hastalıklarından bir tanesi de sosyal medya ve telefon bağımlığı. Derslerini ihmal edip telefonda sosyal medyada vakit geçiren çocuklara ebeveynleri farklı cezalar verebilir ama bizim karşımızda bu bağımlığa yakalanmış bir Belediye Başkanı var. Sosyal medya bağımlılığına yakalanmış bir öğrenci,  bedeli sadece kendisi öder. Derslerinden geri kalır lakin burada bedeli tüm Bolu ödüyor. Vatandaşlarımız ödüyor, esnaflarımız ödüyor.  Bu konuda elimizden gelen tek şey, Tanju Bey’e Yeşilay şubemizden uzman kişiler göndererek bu bağımlılıktan kurtulmasına yardımcı olabiliriz. Aksi halde böyle devam ederse Belediyede zaten kör topal giden işlerin tamamen duracağından endişe ediyoruz.”

5 yorum yapılmış
  • nuray
    8 Haziran 2023 • 07:34
    sizin yaptıklarınızda aynı siz neler yaptınız boy boy resimleriniz sosyal medyada gayette sizlerde aktif tisiniz medyalarda sizin çalışmalarınızı görelim sayın durak.
  • Mustafa
    8 Haziran 2023 • 08:00
    Tanju Özcan'a sataşarak meşhur olma çabasını gülümseyerek izliyoruz :)) komiksiniz.
  • Vatanda
    8 Haziran 2023 • 12:57
    Göreceksiniz nuray hanım,marta yerel seçimler var az kaldı inş..
  • vatanda
    9 Haziran 2023 • 02:10
    yav he he
  • cesago
    9 Haziran 2023 • 09:43
    Bu arkadaşlar ne zaman öğrenecek Bolu halkı partiye değil adaya oy verir.bu arkadaşta zannediyor ki 1 milletvekli çıkarttık belediye başkanıda çıkartırız. yazının üslübuna bak az sonra çıkışta bekle diye mesaj atar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.