VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ... “BOLUSPOR DESTEKLENMEZSE BAL LİGİNE KADAR DÜŞER”

8 Haziran 2023

..............................................................

Boluspor olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Savaş Abak'ın karşısına aday çıkmaması üzerine, Abak tekrar başkan seçildi. Savaş Abak, “Borç tablosunu ve gelir gider tablosunu gördünüz, inanın sonumuz çok kötü olur. Yani sportif anlamda takım, Eskişehirspor örneği olduğu gibi BAL ligine kadar gider” dedi. Ayrıca kongrede, Boluspor'un şirketleşme süreci için üyelerin desteği ve yetkisi alındı.

Boluspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde mali sıkıntılarını çözmek için olağanüstü kongre kararı almıştı. Üyelerin yoğun katılımıyla kongre, gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Savaş Abak'ın karşısına aday çıkmaması üzerine, Abak tekrar başkan seçildi.  Yönetim listesine yeni isimler dahil edildi. Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Devamında Boluspor’un gelir gider tablosu okundu. Gündem maddesi gereğince konuşma yapan Başkan Abak, kulübün mali tablosunu açıkladı ve mevcut borcun 80 milyon lira olduğunu üyelerle paylaştı. Borç miktarının önemli bir yük olduğunu belirten Abak, kulübün daha sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması için üyelerden şirketleşme olma yolunda yetki istedi. Kongrede, Boluspor'un şirketleşme süreci için üyelerin desteği ve yetkisi alındı. Şirketleşme sürecinin başlatılmasıyla birlikte, Boluspor'un finansal sıkıntılarını aşması ve daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmesi hedefleniyor.

Kongrede konuşma yapan Başkan Abak, “Biz kulübü geçen yıl 66 milyon lira borçla aldık. Bu yıl 80 milyon lira borç var. Bu kadar peşin ödeme, bu kadar yönetici aidatına rağmen yine biz artı 14 milyon lira borç yapmışız. Bu sene bu euro kurunun artışından dolayı yerli oyuncuları bu fiyata alma şansımız yok. Ne olur? Yine seneye olağanüstü kurul yaparız, başkan adayı çıkar mı? Bilmiyorum. Şimdi borcu 80 milyon dedim, seneye 125-130 milyon dersem bence iyi. Federasyon gelirleri yükselir, naklen yayın gelirleri yükselir o zaman başka. Ama 28 Mayıs 2025 yılında, olağan kongre yapmak zorundayız. Olağan kongre zamanına geldiğimizde bu kulübün borcu 200 milyon liradır. Matematik her şeyi doğru söylüyor. Gelirler hep aynı, giderler 3-5 katı. Her sene giderek artıyor. Bolu şehri, Bolu’da yaşayanlar, iş adamları, siyasiler bu takıma yardım etmez ise beni kimse yanlış anlamasın, borç tablosunu ve gelir gider tablosunu gördünüz, inanın sonumuz çok kötü olur. Yani sportif anlamda Eskişehirspor örneği olduğu gibi BAL ligine kadar gider. Kulübün kapısına kilit vurulur” dedi.

Kongreye, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, kulübün eski başkanları ve üyeler katılım sağladı.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

SAVAŞ ABAK

 

HİLMİ UĞURLU

ABDULLAH ALEMDAR

 

KEMAL SİNAN HAYDAROĞLU

ABDULLAH ONUR

 

ÇETİN UÇ

ADNAN ÖZTÜRK

 

ALİ REHA ÖZÇELİK

AHMET DOĞAN

 

FATİH ÖZKOCABAŞ

AHMET UFUK GÜLER

 

MAKSUT BEYKOZ

ALİ GÜRSOY

 

RIFAT ÜMİT DEMİRTAŞ

ALİ SARIYILDIZ

 

AYKUT ŞANVER

CİHAD COŞKUNYÜREK

 

HÜSEYİN GÜNEY

ELVAN KAAN GÜRHAN

 

ŞEYMA GÜLER

ERDAL BAYRAK

 

DİLEK TÜRK ERKER

ERGÜN SÖBÜTAY

 

 

EROL AFACAN

 

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

FARUK GÖREN

 

SÜLEYMAN ÖZBAĞ

FATİH ÖZTEMEL

 

AHMET DEMİR

HAKAN ÖZSOY

 

MURAT GÜROL

HALİL İBRAHİM YAVAŞ

 

 

HAMZA KAHRAMAN

 

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

İBRAHİM ERCAN

 

İBRAHİM UYSAL

KAMURAN AVCI

 

ERVANİ ALEMDAR

MAHMUT ÇİMENDER

 

OLCAY KOCABIYIKOĞLU

MESUT AKBULUT

 

 

MEVLÜT SAFA ÖZÇELİK

 

DİSİPLİK KURULU ASİL ÜYELER

MUHTEREM HEVESKER

 

VOLKAN AYDIN

MURAT CEYLAN

 

FATİH ÖZKAN

MUSTAFA EREN GÖKDEMİR

 

UĞUR DOĞAN

NACİ TOLGA TÜRKAR

 

 

ÖMER GÜÇ

 

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

RAGIP KAAN SEMERCİOĞLU

 

DİNÇER NAİR

RAMAZAN KAHRAMAN

 

OKTAY TÜRK

ÜNSAL ÜMİT ÜNAL

 

MEHMET EMİN ERDOĞAN

YASİN ATASAYAR

 

 

4 yorum yapılmış
  • AhmetA
    8 Haziran 2023 • 17:50
    Sana diyecek hiçbir sözümüz yok Savaş başkanım, elini öyle bi taşın altına soktun ki helal olsun.... İsmail vekilimizin de orada olması ayrı bir güven görüyoruz ki yine siyasi ayak olmayacak... Gelelim Bolu halkına ortalama 2500 kişiyle bu sezonu bitirtik böyle devam ederse Bolu halkı da siyasi ayak gibi olamayack bu stadın 7 8 bin ortalama yapması lazım ki sokakta atıp tuttuklarına bi sebep teşkil etsin ancak nafile maça gelmeyecekler, 200 bin merkez nüfusu olan b
  • AhmetA
    8 Haziran 2023 • 17:52
    Ama gelip kahvede caddede sayıp söven binlere selam olsun... Boluspor bu yönetim ve bunların dışında katkı veren 15 20 kişi hariç yalnız... Her maç stada gelen taraftar grubumuza da ayrıca teşekkürler hep var olsunlar.
  • ba
    9 Haziran 2023 • 10:09
    bolu merkez ve ilçelerden adam başı 500 er tl bağış toplansın makbuz karşılığı 180 bin kişiden toplansa 90 milyon lira yapıyor, borcu kapatır o, görevlendirin klup çalışanlarını il de ilçeler de ev ev dükkan dükkan dolaşsınlar
  • AdnanSoner
    9 Haziran 2023 • 17:20
    Genel kurulumuz hayırlı olsun ben yönetimde iki bayan ismi gördüm, bayanların olması ve maçlara da davet etmeleri olumlu olacaktır. Abone sayısı artmadikca gerçek seyirci bilinmez. Şeffaf bütçeli Başkanı herkes seviyor ama geliri artırıcı yöntem bulunmalı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.