VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MOTOR SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI!

11 Eylül 2014

Bolu’da bisiklet yolu ve trafiğe kapalı olan İzzet Baysal Caddesi’nde motosiklet kullanan sürücülere 6 bin ...

Bolu’da bisiklet yolu ve trafiğe kapalı olan İzzet Baysal Caddesi’nde motosiklet kullanan sürücülere 6 bin 710 TL ceza kesilirken, 35 motor trafikten men edildi.

Kent merkezinde İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine kapatılmasından sonra yeni uygulamalar da hayata geçti. Son olarak iki haftalık çalışmadan sonra İzzet Baysal Caddesi’ne Belediye Meydanı’ndan Hükümet Meydanı’na kadar mavi boyalarla bisiklet yolu yapıldı. Ancak motosiklet sürücüleri ısrarla işlek caddeye girerek yayalar arasında sürüş yapmaya devam etti. Harekete geçen Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yunus ekibiyle birlikte motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yaptı. Maviye boşanan ve şeritlerle güzel bir görünüme kavuşan bisiklet yolunda motosiklet kullanan sürücüler polis ekiplerine yakalandı. Karşılarında polisi görünce şaşkına dönen motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Ekipler, trafiğe kapalı alanda ve bisiklet yolunda araç kullandıkları için motosiklet sürücülerine toplam 6 bin 710 TL ceza keserken, 35 motosiklet ve bir otomobil trafikten men edildi. Denetim sırasında trafiğe kapalı alanda park halinde bulunan motosikletlere de ceza kesildi.

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    10 Eylül 2014 • 11:00
    Kesin yine garibanın canını yakmışlardır.ne fırlamalar var Onlara bîrşey yok hele zaten kurye motorlara zaten yok adamı ezecekler..tabi oralarda beleş tıkınıyorlar...
  • arda ultra
    11 Eylül 2014 • 11:00
    zoruna mı gitti mel-un
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.