VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDE BANK ASYA DÖNEMİ SONA ERİYOR

11 Eylül 2014

Bolu Belediyesi, 2009 yılından bu yana özel halk otobüslerinde kullanılan Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Bank ...

Bolu Belediyesi, 2009 yılından bu yana özel halk otobüslerinde kullanılan Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Bank Asya’ya ait ‘AsyaCard DIT’ kullanımından vazgeçiyor.

www.bolutakip.com internet sitesinin haberine göre, Bolu Belediyesi, 2009 yılından bu yana özel halk otobüslerinde kullanılan Bank Asya’ya ait ‘AsyaCard DIT’ kullanımından vazgeçiyor. Belediye yönetimi, bankayla olan 5 yıllık sözleşmesinin 01.10.2014 tarihinde sona erecek olmasından dolayı yeni bir sistemle devam etmek için görüşmelerine başlarken, yeni sistem devreye girinceye kadar Bank Asya’yla yapılan sözleşmesini 3 ay uzatma kararı aldı.

BİR DARBE DE BOLU BELEDİYESİ’NDEN

Bank Asya’ya, Bolu Belediyesi’nden de darbe geldi. Hükümetin Hizmet Hareketine yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Bolu Belediyesi de boş durmuyor. Hizmet Hareketi’ne yakınlığı bilinen Bank Asya’yla 2009 yılından bu yana çalışmaya devam eden Belediye yönetimi, sözleşmenin sona ermek üzere olması nedeniyle farklı alternatiflere yöneliyor.

ZORUNLULUKTAN 3 AY UZATILDI

Bolu Belediyesi şehir içinde kullandığı Özel Halk Otobüsleri’nde 2009 yılından bu yana Bank Asya’ya ait ‘AsyaCard DIT’ sistemini kullanıyordu. 5 yıllık yapılan sözleşme 01.10.2014 tarihinde sona eriyor. Sözleşmenin sona erecek olması nedeniyle, Bolu Belediyesi yeni bir sistemi devreye sokabilmek için çalışmalarına başladı. Çeşitli bankalarla yapılan görüşmeler henüz sona ermezken, görüşmelerin uzayabileceği ihtimali üzerine mevcut sistemi Belediye Meclisi kararıyla 3 ay uzattı.

1 yorum yapılmış
  • ersin özdemir
    10 Eylül 2014 • 11:00
    Kin ve nefretten dolayı bankanın üzerine tamamen hukuksuz bir şekilde gidiliyor ne cemaatle ne bankayla işimiz olmaz ama bu adaletsizlik bir gün bunlarada döner.inşallah bir gün ülkemde de adalet olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.