VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN DEV HİZMET....

20 Ekim 2014

Bolu Belediyesi eski cezaevi ve eski tekel binasını öğrenci yurdu haline getirdi. 300 öğrencinin kalabileceği ...

Bolu Belediyesi eski cezaevi ve eski tekel binasını öğrenci yurdu haline getirdi. 300 öğrencinin kalabileceği yurtlar hizmete girdi.

Kamuoyunda yediden yetmişe herkesi yakından ilgilendiren düzenlemeleri beraberinde getiren Torba Yasa Bolu’daki üniversite öğrencilerini memnun edecek gelişmeler sağlamaya devam ediyor.

KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN…

Bolu Belediyesi, THK Meslek Yüksek Okulu Projesi'nde vageçilmesinden sonrasında D-100 Karayolu Hastane Kavşağı mevkiinde bulunan ve atıl vaziyette kalan eski tekel binasını, Torba Yasa’dan yararlanarak, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak 150 öğrenci kapasiteli yurda dönüştürme kararı almış ve binayı kız öğrencilerin hizmetine sunmuştu.

ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN…

Bolu Belediyesi Torba Yasa’nın sağladığı kazanımlardan yararlanarak öğrencilere hizmet verecek yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Belediye, Borazanlar Mahallesi’nde bulunan eski cezaevinin yıkılması sonrası oluşturulan boş araziye çelik konstrüksiyonlardan oluşan 2 katlı prefabrike bir öğrenci konuk evi yaptı. 150 yatak kapasitesindeki öğrenci konuk evinin erkek öğrencilere hizmet vermeye başladığı, öğrencilere düşük ücretle barınma imkanı sağlandığı öğrenildi. Belediye’nin ayrıca konuk evinde barınan öğrencilere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verdiği öğrenildi.

Öğrencilerin eğitimlerine destek sadece bu iki çalışma ile Belediye toplamda 300 öğrenciye barınma imkanı sağladı.

www.boluekspres.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    19 Ekim 2014 • 11:00
    belediyeden güzel bir uygulama...kalacak yer yok özel yurtlar ve evler cok pahalı....inşallah daha cok yapar belediyede ev sahipleri ve özel yurtlar öğrencisiz kalır biraz......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.