VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZAHTEROĞULLARI 12 KASIM'I UNUTMADI!

11 Kasım 2014

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğuları 12 Kasım Depremi’nin 15’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı; "15 yıl önce ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğuları 12 Kasım Depremi’nin 15’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı;

"15 yıl önce 12 Kasım 1999’da meydana gelen ve ilimizde de 48 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 353 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan Düzce depremi, ülkemizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak, tarihteki yerini almıştır.

Asrın Felaketi olarak isimlendirilen bu büyük depremde kaybettiğimiz canların acıları hala yüreğimizdedir. Devletimiz ve milletimiz, bütün zor ve acılı günlerde olduğu gibi, bu felaketten sonra da, birlik ve beraberlik halinde hareket etmiş, yaraların sarılması ve yeniden yapılanma çalışmaları için olağanüstü bir gayret göstermiştir.Ancak yaşadığımız bu depremler bir gerçeği ortaya çıkarmıştır. Ülkemiz ve özellikle bölgemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız. Depremler her zaman olacaktır. Önemli olan bu depremlerde can kaybının olmamasıdır.

Bu nedenle doğal afet olan depremin, bir kez daha felakete dönüşmemesi için doğayı elverdiği ölçüde doğru kullanmak, bilimin dediğini yapmak ve gerek bireyler olarak gerekse kamu görevlileri olarak yasaları ödün vermeden uygulamak zorundayız.12 Kasım depreminin yıldönümünde, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, bir daha böyle afetler yaşanmamasını temenni ediyorum."

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.