VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UZUNOĞLU, İDDİALARA İTALYA'DAN CEVAP VERDİ

12 Kasım 2014

Dörtdivan Belediyesi’nin ‘Bolu Caddesi’ adının değiştirilerek yerine AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in isminin verilmesi ...

Dörtdivan Belediyesi’nin ‘Bolu Caddesi’ adının değiştirilerek yerine AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in isminin verilmesi sonrasında Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu İtalya gezisinde ilk kez konuştu.

Hasan Uzunoğlu, “İl başkanımızın bahse konu olan tabela hakkında öncesinden herhangi bir talebi olmadığı gibi, konu ile ilgili olarak Cuma günü akşam saatlerinde bizlere ulaşarak aktif siyaset hayatının devam etmesi nedeniyle durumu etik bulmadığını söyledi” dedi.

Bolu’da günlerdir tartışmalara neden olan ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da sert tepki gösterdiği Dördivan Belediyesi’nin Bolu Caddesi ismini meclis kararıyla değiştirerek yerine AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in adınun verilmesinde sonra ilk kez konuşan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Farklı siyasi görüşe mensup meclis üyelerimizin almış olduğu bu ortak karar sonrası CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan şahsımı ve İl Başkanımız Sayın Yüksel Coşkunyürek’i hedef alan bir karalama kampanyası başlatmıştır. İl başkanımızın bahse konu olan tabela hakkında öncesinden herhangi bir talebi olmadığı gibi, konu ile ilgili olarak Cuma günü akşam saatlerinde bizlere ulaşmış ve aktif siyaset hayatının devam etmesi nedeniyle durumu etik bulmadığını belirterek tabelanın kaldırılmasını rica etmiştir. Bizlerde il başkanımızın bu isteğini aynı gün içerisinde yerine getirdik” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.