VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KESİM MOTORUNDAN ÇIKAN GAZ CAN ALDI!

9 Aralık 2014

Gerede’de kesim motorundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden Kemalettin Altundağ, dün kılınan cenaze namazının ardından ...

Gerede’de kesim motorundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden Kemalettin Altundağ, dün kılınan cenaze namazının ardından Karacadağ Demirciler Köyü mezarlığına defnedildi.

 

Olay Gerede’ye bağlı Karacadağ Demirciler Köyü’nde meydana geldi. Kemalettin Altundağ, kış aylarının yaklaşması üzerine kışlık odununu hazırlamak için evinin önünde bulunan kurulukta kesim motoru ile odun kesmeye başladı. Kestiği alan bir süre sonra kesim motorundan çıkan dumandan dolayı oksijensiz kaldı. Dumandan etkilenen Kemalettin Altundağ, odun kestiği alanda bayıldı. Kesim motorunun sesini bir süre sonra duyamayan ve kendisinden endişe duyan yakınları Kemalettin Altundağ’ı kesim motoru dumanı içinde baygın bir şekilde buldu. Yakınları durumu acil 112’ye bildirmesi üzerine Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kemalettin Altundağ, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kemalettin Altundağ, dün kılınan cenaze namazının ardından Karacadağ Demirciler Köyü mezarlığına defnedildi.

Haber Merkezi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.