VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİGEM'İN ADI YAŞATILACAK...

9 Aralık 2014

Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Bigem Çubukçuoğlu hafızalarda yerini korurken, Bigem’in adı Bolu’da bir sokağa verilecek.

Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Bigem Çubukçuoğlu hafızalarda yerini korurken, Bigem’in adı Bolu’da bir sokağa verilecek. Bolu Belediye Meclisi’nde CHP ve MHP’li üyelerin verdiği teklif sonrasında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz talimatı verdi.    

Cinayete kurban giderek hayatını kaybeden AİBÜ öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu’nun isminin yaşatılması için çalışmalar başlatıldı. Bolu Belediye Meclisi tarafından Aktaş Mahallesi’nde yeni açılan sokaklara yeni isimlerinin verilmesinin ardından söz alan CHP Gurup Sözcüsü Mustafa Aksoy, cinayete kurban giden Bigem Çubukçuoğlu’nun isminin de yeni açılacak sokaklardan birine verilmesini talep etti. Ardından Meclisin MHP’li temsilcisi Ercan Üsküp’de söz alarak, kamuoyunda Bigem Çubukçuoğlu’nun isminin yaşatılması gerektiği yönünde bir görüş olduğunu bu nedenle aynı görüşe kendisinin de katıldığını belirterek, Belediye yönetiminden destek istedi.

Yapılan konuşmalar sonrası İmar Komisyonu Başkanı’na dönen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Gerekeni en kısa sürede yapın” diyerek talimatını verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.