VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞİŞLİ'DE SARIGÜL DEPREMİ...

19 Aralık 2014

Şişli Belediyesi'nde yaşanan kavga bugün sabah yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yardımcısı ...

Şişli Belediyesi'nde yaşanan kavga bugün sabah yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yardımcısı Emir Sarıgül, düzenlediği basın toplasında "Sayın İnönü nasıl bir ruh halindedir ki tartışmaya Mustafa Sarıgül'ü dahil etmektedir" dedi ve görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 İşte Sarıgül'ün açıklamalarından satırbaşları:

"Bildiğiniz gibi, CHP olarak 30 Mart yerel seçimlerinden sonra, yurttaşlarımızın teveccühüyle 29 meclis üyemizle beraber Hayri İnönü'nün başkanlığında göreve başladık. Ne yazık ki, zaman içinde Sayın Hayri İnönü ile meclis grubumuz arasında yönetim anlayışından kaynaklanan bir uyuşmazlık olmuştur. Hayri Bey, Meclis Grubumuza danışmadan, görüş almadan, hatta bilgi dahi vermeden, yönetimde ciddi değişikliklere gitmek istemektedir. Birkaç gün önce, Genel Başkanımızın huzurunda, Hayri Bey ve şahsımın katıldığı bir görüşme gerçekleşmiştir. Bu görüşmede, Genel Başkanımız, Şişlimize birlikte uyum içinde hizmet etmemiz konusunda bizlere talimat vermiştir. Ancak CHP Meclis Grubu olarak, bugüne kadar partimizin yıpranmaması, zarar görmemesi için verdiğimiz tüm uğraşlar ne yazık ki sonuçsuz kaldı Hayri Bey, grubumuzun görüşlerini almadan istediği değişiklikleri yapma arzusunda ve bunda ısrar etmektedir."

"Gelinen bu noktada, her fırsatta Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere  Şişli Belediyesi Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum" diyen Sarıgül, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizlerin huzurunda, buradaki belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Şişli'mize hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Bununla birlikte, yine 29 Meclis Üyesi arkadaşımla birlikte Gerektiğinde partimiz için her tür fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu da vurgulamak isterim."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.