VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP KOVDU, AK PARTİLİ BAŞKAN DAVET ETTİ

2 Ocak 2015

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, CHP Bolu Gençlik Kolları’ndan ihraç edilen ...

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, CHP Bolu Gençlik Kolları’ndan ihraç edilen 4 gence sahip sahip çıktı. Sönmezel, “İhraç edilen 4 kardeşimize kapımız her zaman açık” dedi.

CHP Bolu İl Örgütü tarafından CHP Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar’a aleyhinde sosyal medyada yaptıkları hakaret dolu paylaşım ve beğeniler nedeniyle Özge Yıldız, Çetin Uç, Özgür Yıldız ve Özgür Dönmez’i bir yıllık süreyle partiden ihraç etmesinin ardından AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, ihraç edilen isimlere partisinin kapılarının açık olduğunu söyledi.

“4 KARDEŞİMİZE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Taha Furkan Sönmezel, “Alınan ihraç kararını basından öğrendiğini ve karardan büyük üzüntü duyduğunu belirten Sönmezel, "Siyaset sahnesinde gençlere değer veren ve siyaseti gençleştirmeye çalışan, bunun için de seçilme yaşını 30’dan 25’e indiren ve hatta 18’e indirmeyi planlayan il, ilçe, belediye meclis üyeliklerinde gençlere yer veren Ak Parti’ye mensup bir genç olarak, sudan bahanelerle ve ilginç gerekçelerle gençleri, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar siyasetten uzaklaştırmak, partiden ihraç etmek öyle zannediyoruz ki siyaset yapan bütün gençlere yapılmış bir nezaketsizliktir. Bu anlamda; CHP Bolu İl Örgütünün aldığı disiplin kararından en kısa sürede yapılacak itirazlar sonucu vazgeçmesi en büyük temennimizdir. Buradan şunu da ifade edeyim; diğer genç kardeşlerimize olduğu gibi bu dört kardeşimize de kapımız her zaman açıktır” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Nedim kalaycı
    1 Ocak 2015 • 13:00
    chp il genclik kolları baskanı kımdır eda hanım mı yoksa tahsın bey mı x bır gazatede tahsın bey denılıyor
  • CHP li
    4 Ocak 2015 • 13:00
    tahsin bey merkez ilçe gençlik kolu başkanıdır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.