VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÖĞRENCİLERE "HAYDİ OKULA" DEDİ....

4 Ocak 2015

Meteoroloji yetkililerinin Pazartesi ve Salı günü Türkiye’nin birçok bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı vermesinin ...

Meteoroloji yetkililerinin Pazartesi ve Salı günü Türkiye’nin birçok bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı vermesinin ardından Bolu’da okulların tatil edilip edilemeyeceği merak ediliyordu. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, twitter hesabından kendisini mesaj yağmuruna tutan öğrencilere “Okul tatili gerektirecek bir durum yok. Yarın herkes okula” twitini yazdı…

Öğrenciler akşam saatlerinden itibaren Bolu Vali Ahmet Zahteroğulları’nı twitter hesabından mesaj yağmuruna tuttular. Vali, gelen twitler üzerine açıklama yaptı.

 HAYDİ OKULA….

Ahmet Zahteroğuları, “Evettt.. Sevgili gençler! Bu kadar edebiyat yeter sanırım. Tüm yazdıklarınız için teşekkürler! Ancak! YARIN OKUL VAR!. Arzunuzu yerine getirmeyi çok isterdim ama sınavlarınız ve dönem yetişmeyecek. Bu durumda sömestr tatili yapamayacaktınız. Ayrıca okul tatil edecek kar yok” ifadelerini kullandı.

 Vali ayrıca, “Bu akşam son mesajım:Tüm ilçeleri ve köyleri arattım. Okul tatili gerektirecek bir durum yok. Herkese iyi geceler” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Zafer
    3 Ocak 2015 • 13:00
    Kar yağışı sabaha kadar devam ederse fikrini değiştirir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.