VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İL ÖZEL İDARESİ VE BELEDİYE KARŞI KARŞIYA....

7 Ocak 2015

Bolu İl Özel İdaresi’ne ait olmasına rağmen şu anda atıl vaziyette olan Hükümet Meydanı’nda bulunan ...

Bolu İl Özel İdaresi’ne ait olmasına rağmen şu anda atıl vaziyette olan Hükümet Meydanı’nda bulunan eski Kardelen Sineması’nın bulundu binayı İl Özel İdaresi Bolu Belediyesi’ne vermedi. İl Genel Meclis üyeleri, komisyonlardan gelen raporlar sonrası kararını vererek, binanın kısa sürede yıkılacağı gerekçe gösterilerek Bolu Belediyesi’ne kullanım hakkı verilmesini uygun bulmadı.

Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait Kent Meydanı’nda bulunan sinema binasının Bolu Belediyesi’ne geçici tahsisi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’ndan gelen raporlar ele alındı. Söz konusu yerin imar tadilat planı ile ilgili Bolu Belediyesi’nden gelecek kararının beklendiği belirtilirken, her iki raporda da ileride Özel İdare’nin bina ile ilgili çalışma yapacak olması ve bu nedenle binanın yıkılacak olması nedeniyle Bolu Belediyesi’ne tahsisin uygun olmadığı ifade edildi. Raporlar oy birliği ile kabul edildi.

YENİ SİNEMA BİNASI DÜŞÜNÜLÜYOR

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, söz konusu binanın nasıl değerlendirileceğinin imar tadilat planı ile ilgili Bolu Belediye Encümeni’nden çıkacak karar sonrasında netleşeceğini söylerken, meclis üyeleri de yeni yapılacak binanın yine sinema binası olarak değerlendirilmesi gerektiğini savundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.