VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ULAŞIMDA YAŞANAN SIKINTILARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

13 Ocak 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yeni ulaşım sistemini hep birlikte düzelteceğiz. vatandaşlarımız aksaklıkların tamamını bize ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yeni ulaşım sistemini hep birlikte düzelteceğiz. vatandaşlarımız aksaklıkların tamamını bize bildirsinler. 444 26 58 numaralı hattımız ücretsiz bir hattır. Bu numaradan vatandaşlarımız her aksaklığı bizlere bildirirlerse daha kısa sürede sistemi düzeltebiliriz” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair soruları yanıtladı. Bolu’da ulaşımda yaşanan sıkıntılarla ilgili bir soruya Yılmaz, “Biliyorsunuz ki ilimizdeki ulaşım sistemini yeniden kurduk ve sistem daha oturmadı. Havalarında mevsim normallerinden çok daha sert geçmesi sebebiyle bir takım sıkıntılara yaşadık. Bu konuda daha önceki açıklamamda da ifade ettiğim gibi Türkiye çapında ulaşım sistemini tek elden kuran tek iliz ve bu sistemin dört dörtlük olmasını istiyoruz. Aksaklıklarımız ilk etapta olabilir. Bu konuda hem sizlerden ve sizler vasıtasıyla vatandaşlarımızdan şunu istiyoruz; vatandaşlarımız aksaklıkların tamamını bize bildirsinler. 444 26 58 numaralı hattımız ücretsiz bir hattır. Bu numaradan vatandaşlarımız her aksaklığı bizlere bildirirlerse daha kısa sürede sistemi düzeltebiliriz. Bu sadece ulaşım konusunda değil belediyenin eksik ve hatalı tüm çalışmalarını vatandaşlarımızın bizlere bildirmelerini istiyoruz ki, bunlarında çözüm konusunda bütün gücümüzle çalışacağımızı ifade ediyoruz. İnşallah bu aksaklıklar kısa sürede giderilecek ve en uygun en sağlıklı ulaşım sistemine hep birlikte kavuşmuş olacağız. Bu konuda az önce de dediğim gibi basın mensupları olarak sizlerin ve sizler sayesinde vatandaşlarımızın desteği ile bunu başaracağız” diye konuştu.

HATAMIZ OLDUYSA…

Yılmaz ayrıca, “Son olarak şunu söylemek istiyorum, 2014 yılını geride bıraktık ve inşallah daha mutlu daha güzel bir 2015 yılını birlikte yaşarız. 2014 yılı içerisinde birbirimiz ile olan ilişkilerimizde yanlış anlamalara vesile olan davranışlarımız olduysa hepinizden bunun için özür dilerim. İnşallah yeni bir yıla yeni bir yaklaşım içerisinde hep birlikte yelken açarız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

1 yorum yapılmış
  • zeliha
    12 Ocak 2015 • 13:00
    telefon sürekli meşgul kültür mahallesi tokgöz sokak tamamen kapalı çocuğumu sabah okula götüreceğim şimdi antremandan almam gerekiyor arabayı çıkaramıyorum bir kepçe gelip sadece köseyi azıcık acıyo onuda anlamış değilim oraya kadar gelirken yolu açsa giderken diğer sokağı açsa olmazmı allah korusun hasta olsa ambulan dahi giremez
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.