VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİNCİ MÜNEVVER KARABULUT VAKASI!

13 Ocak 2015

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde vatandaşlar tarafından şüpheli paket ihbarı yapıldı. İçinde bomba olabileceğinden şüphelenilen valizde 30-35 ...

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde vatandaşlar tarafından şüpheli paket ihbarı yapıldı. İçinde bomba olabileceğinden şüphelenilen valizde 30-35 yaşlarında parçalanmış kadın cesedi bulundu.

Muradiye Mahallesi 193 Sokak'ta bir valiz gören vatandaşlar, içerisinde bomba olabileceği şüphesiyle 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine bomba imha uzmanları ile birlikte gelen ekipler çevre güvenliğini sağladıktan sonra valizin içerisinden kan damladığını fark etti. Valizi açan polisler, elleri ve ayakları kesilmiş, vücudu yakılmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin ise genç yaşlarda bir kadına ait olduğu belirtildi. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, valizin bulunduğu mahalledeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Kaynak: Milliyet

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.