VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU DUALARLA ANILACAK...

22 Şubat 2015

Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda PKK’lı teröristler tarafından öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu için Bolu’da Pazar ...

Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda PKK’lı teröristler tarafından öldürülen ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu için Bolu’da Pazar günü mevlüt okutulduktan sonra İzzet Baysal Caddesi’nde yürüyüş yapılacak.  

Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda yaralanarak hayatını kaybeden ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu için Bolu’da gözyaşları sel oldu. Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı şehitlerine sahip çıktıklarını belirterek, tüm Bolu’yu 22 Şubat Pazar Günü İzzet Baysal Tabaklar Camii’nde ikindi namazından sonra okunacak olan Mevlid-i Şerif’e ve kılınacak gıyabî cenaze namazına davet etti.

  Bolu Ülkü Ocakları Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından kılınacak olan gıyabi cenaze namazı sonrası bir de basın açıklaması yapacak. Bolu Ülkü Ocakları’ndan yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

 “İkindi namazından sonra İzmir’de katledilen Fırat kardeşimiz için İzzet Baysal Tabaklar Câmii’nde yapılacak olan Mevlid i Şerif’e ve akabinde gıyabi cenaze namazına tüm halkımızı bekliyoruz”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.