VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERBAKAN İÇİN HATİM DUASI OKUTULACAK

25 Şubat 2015

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle 26 Şubat ...

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle 26 Şubat Perşembe günü Merkez Yıldırım Beyazıt Camii’nde, öğle namazından önce hatim dua okutulacak.

 Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı, partinin kurucu ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan için 26 Şubat Perşembe günü Merkez Yıldırım Beyazıt Camii’nde, öğle namazından önce hatim dua yapılacağını duyurdu. Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 4. Ölüm Yıldönümünde O’nu, Rahmet ve Minnetle anıyoruz. Bilindiği gibi Merhum Erbakan, Türkiye’de adil bir düzenin kurulması için bir ömür mücadele etmiş, Aziz Milletimizin tarih boyu sahip olduğu Milli ve Manevi değerleri tekrar kazanması için en büyük mücadeleyi vermiş bir şahsiyet. Dava prensibi olarak önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini en başa koymuş, Aziz milletimize bu üstün değerleri kazandırmanın mücadelesini vermiştir. Batıdan gelen manevi ve ahlaki yozlaşma ile amansız mücadele etmiştir. 26 Şubat Perşembe günü Merkez Yıldırım Beyazıt Camii’nde, öğle namazından önce, teşkilatlarımız tarafından okunan hatimlerin duasını yapacağız. Ayrıca O’nun ruhuna ithafen ikramda bulunacağız. Tüm Bolu halkını davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.