VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN VE HOCADAN ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER

5 Mart 2015

Boluspor’da Başkan Savaş Abak ile Teknik Direktör Reha Erginer arasındaki buzlar tamamen eridi. İkili İzzet ...

Boluspor’da Başkan Savaş Abak ile Teknik Direktör Reha Erginer arasındaki buzlar tamamen eridi. İkili İzzet Baysal’ı anma törenlerinde yan yana poz vererek aralarının bozuk olduğu söylentilerine en güzel cevabı verdi.

Boluspor’da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bucaspor maçı sonrası gündem teknik direktör Reha Erginer’in istifa ettiği haberleri ile sarsıldı. Pazartesi günü toplanan yönetim kurulu Reha Erginer’i bırakmayarak göreve devam kararı vermişti. Başkan Savaş Abak ile arasının açık olduğu söylenen Erginer’in bugün gerçekleşen İzzet Baysal anma etkinliklerinde samimi pozlar vermesi ikilinin arasındaki buzların tamamen eridiğini gösterdi. Karaçayır’da gerçekleşen antrenmanları da yakından takip eden başkan Şavaş Abak’ın teknik direktör Reha Erginer’in arkasında olduğunu bir kez daha ispatladı.  

2 yorum yapılmış
  • İsmail Altınışık
    5 Mart 2015 • 13:00
    Başkan,Formaların arkasına İZZET BAYSAL VAKFI yazılmasını istiyoruz.Şehre sayısız eserler kazandıran vakfın onure edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Rıza kaleli
    5 Mart 2015 • 13:00
    Ya şu cuma mübarek gün bu adamın neresi anlamlı kardeşim bırakın bu işleri allah yolunda olmayan haram paralarla kulüp yöneten birinin ekmek le oynayan birinin haberlerini yapmaktan vazgeçin selamlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.