VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEFİNE AVCILARA KISKIVRAK YAKALANDI

31 Mart 2015

Bolu’da her geçen gün define avcılığı artarken, Mengen-Çaycuma mevkiinde 3 kişi define ararken yakalandı. Jandarma ...

Bolu’da her geçen gün define avcılığı artarken, Mengen-Çaycuma mevkiinde 3 kişi define ararken yakalandı. Jandarma ekiplerinin bu bölgede definecilere karşı çalışmaları aralıksız sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısı 03:00’de Mengen - Çaycuma sınırında kırsal alanda meydana geldi.  Sit alanı içinde bulunan Filyos Beldesi Türbe Tepe Mevkiinde izinsiz define aramak amacıyla kazı yapan 3 kişi kıskıvrak yakalandı.

50’SİNDEN SONRA DEFİNE PEŞİNE DÜŞTÜLER

Gözaltına alınan 59 yaşındaki Ramazan D., 56 yaşındaki Abdülmüttalip G. ve 52 yaşındaki Süleyman B. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şahıslar savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Geçen günlerde aynı bölgede kaçak kazı yapan kişiler yakalanmıştı. Şahısların yanlarında bulunan alet ve edevata el konuldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle Çaycuma ve Filyos beldesinde definecilere karşı yoğun istihbarat çalışmalarını sürdürüyor.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    1 Nisan 2015 • 01:37
    ya ne saçma toprağın altında ne işe yarar çıkarsalar ne olur.yarısını devlete verirsen şuç olmuyor.adamın parası var.veriyor devlete devine vergisini her tarafı delik deşik ediyor.sadece çıkarttıklarının 4-1 zor veriyor..
  • smail
    1 Nisan 2016 • 06:43
    Milet arayış icinde napsın jandarmada izin versın kazsınlar şimdi suc miletın mi devletınmı yapmayan yoki turkıyenın heryerınde yapılmakda bolu da deyıl yanı dogudan batı guneyden kuzeye kadar yapmayan yok bu işi malisef bence devlet serbest bıraksın bence
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.