VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

21 Nisan 2015

Tekrar 3 - 0'ı hedefleyen AK Parti seçim çalışmalarının startını resmen verdi. Bolu Valiliği, BTSO ...

Tekrar 3 - 0'ı hedefleyen AK Parti seçim çalışmalarının startını resmen verdi. Bolu Valiliği, BTSO ve BESOB ziyaretleriyle bugün çalışmalara başlayan AK Parti projelerini de açıklamaya başladı.

AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 2 önemli projein müjdesini Bolu kamuoyuna verdi. Coşkunyürek tarafından verilen ilk müjde Bolu’dan tren hattının geçeceği ve ikinci müjde olarak da Bolu-Zonguldak arasında yeni yol çalışması olarak açıklandı. Seçim öncesi hükümet kanadından dev projelerin müjdesi verilmeye başlandı. AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek tarafından verilen müjdeler için, “ Adapazarı (Arifiye) - Düzce - Bolu- Karabük (İsmetpaşa) arasına yapılacak yeni tren yol hattının startını verdik. Bu tren hattı hem yolcu,hem de yük taşıyacak. Eskişehir-Bolu-Zonguldak arasına yeni yol yapımına başlanacak. Bu yolun tamamlanması ile birlikte bölge halkımız daha güvenli şekilde seyahat edebilecek. Bu mega projelerle birlikte hem ulaşım ağı genişleyecek, hem de kent ekonomisi şaha kalacak. Bolu'muza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

2 yorum yapılmış
  • BATUHAN
    20 Nisan 2015 • 11:00
    Stad İstiyoruz Stad!!!
  • melungeon14
    21 Nisan 2015 • 11:00
    tabi ya duble yol..ve tren leri yiyecez...banane ulaşımdan parası olan sağa sola gider..bana para vermeyince iş olmayınca ne işim olur yolla tirenle...telefirik yapıyormuş..paralılar için.simitcilerin telefiriğe binecek zaten parası olmaz...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.