VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN İÇİN HAZIRLIK YAPILIYOR

30 Nisan 2015

Uluslararası Vuslat Derneği tarafından Abant’ta düzenlenecek olan ‘Yeni Türkiye Vizyonu ve Başkanlık sistemi’ isimli çalıştaya ...

Uluslararası Vuslat Derneği tarafından Abant’ta düzenlenecek olan ‘Yeni Türkiye Vizyonu ve Başkanlık sistemi’ isimli çalıştaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Cuma günü başlayacak programın, Pazar günü sona ereceği belirtiliyor.

2005 yılında faaliyetlerine başlayan ve yıl içerisinde belirlenen konu başlığı altında onlarca akademisyen ve katılımcıyla çalışmalara imza atan Vuslat Derneği, hafta sonu Abant’ta ‘Yeni Türkiye Vizyonu’nu tartışacak. Cuma günü başlayarak, Pazar günü yayınlanacak sonuç bildirgesine kadar bir çok toplantının Abant’ta yapılması planlanıyor.

ERDOĞAN’IN KATILMASI BEKLENİYOR

Uluslararası Vuslat Derneği tarafından hafta sonu gerçekleştirilecek ‘Yeni Türkiye Vizyonu’ isimli çalışmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılma ihtimalinin olduğu belirtildi. Erdoğan’ın, programının izin vermesi halinde Pazar günü de kapanış etkinliklerinde de bulunacağı belirtiliyor. Erdoğan’ın Abant’ta gelecek olması nedeniyle, Abant’ta güvenlik önlemlerinin arttırıldığı belirtiliyor.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.