VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERGİNER HAKEMLERDEN DERT YANDI

3 Mayıs 2015

 Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Elazığspor’la 0-0 berabere biten maç sonunda hakemlerdn dert yandı. Erginer, ...

 Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Elazığspor’la 0-0 berabere biten maç sonunda hakemlerdn dert yandı. Erginer, “Hakemlerin bu tür maçlarda biraz daha oyunu oynatma yönünde tavır sergilemeleri gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

"Yedinci günde üçüncü maçımız. Bu periyodu yedi puan ile geçmeyi çok istiyorduk. Antalya maçına göre daha iyi bir performans bekliyordum. Özellikle ilk yarıda topun hakimiyeti daha çok Elazığspor'daydı. O anlamda ilk yarı ağırlığımızı oyuna koyamadık. İkinci yarı topa biraz daha fazla hakim olduk. Ama ön tarafta yeterli üretkenliği sağlayamadık. Son iki haftada gol pozisyonlarına çok fazla girmiştik. Bu maçta bunu sahaya yansıtamadık. İki takımında ligdeki pozisyonlarına baktığımızda biraz daha kalitesi yüksek bir maç beklenebilirdi. Hakemlerle konuşmayı çok fazla sevmiyorum. Canımız çok yandı fakat yine konuşmadım. Ama hakemlerin bu tür maçlarda biraz daha oyunu oynatma yönünde tavır sergilemeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.