VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRK OCAKLARI'NDAN MUHTEŞEM ŞÖLEN

3 Mayıs 2015

Her yıl 3 Mayıs’ta kutlanan Türkçülük Günü bu yılda coşkulu bir şekilde kutlandı. Türk Ocakları ...

Her yıl 3 Mayıs’ta kutlanan Türkçülük Günü bu yılda coşkulu bir şekilde kutlandı. Türk Ocakları Bolu Şubesi tarafından Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’ndan düzenlenen programda Türk Bayrakları program bitinceye kadar bir an bile olsun ellerden düşmedi.  Türkçülük Günü Şöleni’ne sivil toplum kuruluşu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın verdiği muhteşem konserle devam etti. Mehter takımının çaldığı birbirinden değerli marşlara katılımcılar da Türk Bayrakları ile eşlik ettiler.

“TÜRK KORKUSU ÖYLE BİR KORKU Kİ…” Mehter takımı gösterisinin ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hamdi Zenginbal, “Bu kutlu günde bir avuç Türk aydının başlattığı Türkçülük hareketinin gelecek kuşaklara aktarmak zorundayız, onlara bir borcumuz var. Gençlik kuşaklar bu sıkıntıları çektiyse benim onlara diyet borcum var. Türk gençliği mazisinde 5 binin üzerinde şehit verdiyse ki bu Cumhuriyet tarihinden sonraki şehit sayısı, onlara diyet borcumuz var. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır hadis-i şeriflerinden Peygamber efendimizin buyruğu ile hareket etme yoluna gidelim” dedi.

 DEMİR DÖVÜLDÜ Temsili demir dövme ile devam eden programa Türk Halk Müziği ve şiir dinletisi renk kattı. Kerem Erdoğan ve arkadaşları katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Katılımın yoğun olduğu program yemek ikramı ile son buldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.