VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 VEKİLİN BİRBİRLERİNE SİYASİ SALVOLARI...

4 Mayıs 2015

Bolu’da seçim çalışmalarında AK Partili milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpcü ile CHP Milletvekili Tanju ...

Bolu’da seçim çalışmalarında AK Partili milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpcü ile CHP Milletvekili Tanju Özcan, meydanlarda rakip olarak vatandaştan oy isterken, 3 isim İl Özel İdaresi’ne kazandırılan 29 adet aracın tanıtım töreninde objektiflere poz verdiler. Tanju Özcan teşekkür ederken, Fehmi Küpcü hem fıkrayla Özcan’a laz sokarken hem de teşekkür etti.

Özel İdarenin araç filosuna katılan 10 adet Damperli Kamyon, 4 Adet Çöp Kamyonu, 1 adet Çekici, 2 adet Ekskavatör, 4 adet Kanal Kazıcı Yükleyici, 1 adet Akaryakıt Tankeri, 2 adet Pick-up düzenlenen törenle ilçelere dağıtımı yapıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli araçların Bolu ve ilçelere hayırlı olması dileğinde bulunurken, yeni iş sezonunun da kazasız belasız geçmesi temennisinde bulunarak tüm çalışanlara başarılı bir sezon diledi.

“ALLAH KAZASIZ, BELASIZ HİZMETLER NASİP ETSİN”

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer araç filosunun yaklaşık 4 milyon 59 bin TL’ye mal olduğunu belirterek, “9 tane kamyon, 5 tane kepçe, 2 tane ekskavatör, 1 tane tır, 2 tane küçük tonajlı kamyonun Bolu’ya kazandırılmasında emeği geçen, Sayın valimiz, milletvekillerimiz, il başkanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TANJU ÖZCAN TEŞEKKÜR İSTEDİ

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “İl özel idaremize kazandırılan bu araçların Bolu’muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ben diyorum ki emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ama bir teşekkürde ben istiyorum çünkü bu sıkıntıları TBMM’de sürekli dile getiren benim işte ara arada duyuluyor ve iktidar partisi milletvekilleri de bu konuda adım atıyorlar. Bunun için teşekkür ediyorum kendilerine. Ben bu araçların alınmasına çok sevindim, bundan sonra köy muhtarlarımıza kimse ya araç gerecimiz yok o yüzden yollarımız yapılamıyor veya içme suyuyla ilgili sıkıntıları ben size malzeme vereyim de siz kendiniz yapın diyemeyecek” diye konuştu.

KÜPCÜ’DEN ÖZCAN’A İMALI SÖZLER

TBMM Divan Üyesi ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’de yaptığı konuşmada, “İktidarı çalıştıran muhalefettir. Sağ olsun Tanju Bey bize bu konuda çok katkı veriyor. Bir sürü soru önergesi veriyor, meclis anlamında yapıyor. Ama cevap mahiyetinde olsa da söylemeden geçemeyeceğim. Şimdi sormuşlar demişler ki, size bir şey tarif ediyoruz hele bakalım bunu bir bilin, kanadı var uçmaz, iğnesi var sokmaz, peteği var bal yapmaz. Ne bu, adam demiş ki ben ne yapayım böyle arıyı. Bizim milletvekili olarak teklifini sunduğumuz kanunun sayısına bakarsanız %100’ünün kanunlaştığının sonucunu görürsünüz. Tabi bu işin latife kısmı. Biz Tanju Beye de muhalefeti için teşekkür ediyoruz o da Bolu’nun seçilmiş bir milletvekilidir” dedi.

 “BUNLAR NE İLK NE DE SON OLACAK”

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’da hükümetin hizmetlerinin saymakla bitmeyeceğini ifade ettiği konuşmasında “ Bugün gerçekten insanın emek verdiği, hayal ettiği ama daha sonrada gerçekleşme imkanını bulduğu çok önemli çok anlamlı günlerden birisindeyiz. Haziran 2011’den beri milletvekili arkadaşlarımızla beraber TBMM’de sizleri temsil etmeye çalışıyoruz. İktidar partisi olarak da tabi bir taraftan meclis çalışmalarında yapmış olduğumuz yasama faaliyetleri, kanun tasarı ve tekliflerine vermiş olduğumuz katkılar ama diğer taraftan da Bolu’nun her köşesine 490 köyüne 9 ilçesine 3 beldesine 1150 tane mahallesine mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye gayret ediyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • ahmet ali
    4 Mayıs 2015 • 11:00
    7 Haziran geliyor sayın küpçü arıyı balı peteği göreceksiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.