VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞYERİ SAHİBİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

5 Mayıs 2015

PTT Caddesi’nde bulunan bir iş yerinin camları, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kırıldı. Edinilen bilgiye ...

PTT Caddesi’nde bulunan bir iş yerinin camları, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 01:00 sıralarında PTT Caddesi’nde bulunan unlu mamül satışı yapan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin tüm camları, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından kırıldı.

İşyeri sahibi Cevat Gülen, kendisini bina sahibinin arayıp durumu bildirdiğini söyleyerek şunları ifade etti; “Dükkan sahibi gece olayı görmüş ve bizi arayarak ‘Bir kişi, iş yerinin camlarını kırdı’ dedi. Biz de hemen dükkana geldik. Hemen polisi arayarak durumu bildirdik. Polis de inceleme yaptı. Camları kıran kişiyi hem dükkan sahibi hem de ilerideki taksi durağında çalışan bir taksici görmüş. Şahıs da taksicinin kendisini gördüğünü fark edince hemen kaçmış. Polisler sabah da gelerek inceleme yaptılar. Burayı görebilecek bir tane ileride bir tane de PTT’nin olduğu yerde kameralar var. Böyle bir şeyi kim neden yaptı, bilmiyorum. Şüphelendiğimiz kimse yok” diye konuştu.  Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.