VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN, HDP GERGİNLİĞİYLE İLGİLİ KONUŞTU

11 Mayıs 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Tabi Türkiye’nin en sakin ili Bolu’dur. Tabi maalesef sakin olan ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Tabi Türkiye’nin en sakin ili Bolu’dur. Tabi maalesef sakin olan illeri huzursuz ilmiş gibi göstermeye yönelik olarak da birileri rahat durmuyor. Adına siyasi deyin, gayri siyasi deyin önemli olan huzuru bozmaya yönelik olan çalışmalar. Bolu halkı sakin olmalı. Halkımız gerilime müsaade etmez” dedi.

İzzet Baysal Caddesi’nde HDP’lilerin parti bayrağı asarken tartıştıkları 2 kişiyi bıçaklamalarının ardından kentte gerilim tırmanırken, Pazar günü ülkücülerin yürüyüş yaparak yaşana olayı kınamalarının ardından, Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, “70 ve 80’li yılar arasında ülke çok zor bir dönemden geçti. O dönemde vatanı kurtaranlardan bir tanesi de benim. Ben kullanıldığımı defalarca gördüm ve bun her ortamda anlatıyorum. Ama maalesef üniversitelerimizde de okuyan insanların da bunu görmesi lazım. Ama maalesef eğitim seviyemiz arttıkça problem çıkartma seviyemiz de artıyor. Sanki problem çıkartmak, adam öldürmek veya bıçaklamanın doğru bir şey olduğu gibi bir izlenime doğru giden bir yapıya doğru gidiyoruz. Asıl sıkıntı budur. Bolu’da üniversitedeki ufak tefek çok basit çaptaki olayların dışında Bolu kent merkezinde böyle bir şeye rastlanması mümkün değil. Bolu Halkı da buna müsaade etmez” diye konuştu.

“BOLU TÜRKİYE’NİN EN SAKİN İLİDİR”

“Bolu Türkiye’nin en sakin ilidir. Maalesef sakin olan illeri huzursuz ilmiş gibi göstermeye yönelik olarak da birileri rahat durmuyor. Adına siyasi deyin, gayri siyasi deyin önemli olan huzuru bozmaya yönelik olan çalışmalar. Bolu’dan kaynaklanan çalışma değildir bunlar. Bunlar tamamen üniversitemize okumaya gelen, yani daha doğrusu irfan, ilim sahibi olmaya gelenlerin yaptığıdır. Türkiye’nin şöyle bir sıkıntısı var. Eğitimle bunlar çözülür diyoruz ya, maalesef Türkiye’de eğitilen insanlar problemin kaynağı haline dönüşebiliyorlar. Türkiye bu problemini çözmeli. Anası babası okumaya gönderen çocuklar fikrini savunmak için adam bıçaklıyor. Yani bıçaklayarak adamı, fikrini ve ülkeyi kurtarmış olacak, fikrini kabul ettirmiş olacak.”

HABER: Mehmet Korkusuz - Bolu Ekspres Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Adem Kocabas Cidde
    10 Mayıs 2015 • 11:00
    Ne yazıkki birilerini rahat huzurlu ortam geliyor, getitelim şeriatı herkes mustehak olduğunu ceksin. Allah'in(cc) rahmeti ve bereketi tüm müminlerin üzerine olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.