VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

13 GÜNLÜK BEBEK YANDI

11 Mayıs 2015

Bolu’da bir anne 13 günlük bebeğinin uyuması için yanına saç kurutma makinesini çalıştırarak koydu. Bir ...

Bolu’da bir anne 13 günlük bebeğinin uyuması için yanına saç kurutma makinesini çalıştırarak koydu. Bir süre sonra alev alan beşikte bulunan 13 günlük erkek bebeğin elleri ve yüzü yanarken, bebek ambulans helikopterle Ankara’ya gönderildi. 

 Edinilen bilgiye göre, olay Bolu’nun Yeniçağa ilçesine bağlı Camiatik Mahallesi’nde meydana geldi. Hülya Süzer isimli anne, 13 günlük erkek bebeği Ahmet Yasir Süzer’in uyuması için yanına saç kurutma makinesini çalıştırarak koydu. Bir süre alev alan beşikte bulunan 15 günlük bebek yanmaya başladı. Alevleri gören anne Hülya Süzer, yeni doğan bebeğini kurtarmaya çalıştı. Beşikten bebeğini alan anne komşularının yardımıyla Yeniaçağa Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Yüzünde ve ellerinde 3. dereceden yanık teşhisiyle tedavisi yapılan bebek, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Baba Salih Süzer ve anne Hülya Süzer gözyaşları içinde evlatlarının başında beklerken, bebek İzzet Baysal Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. 15 günlük bebek buradaki tedavisin ardından ambulas helikopterle Ankara Dış Kapı Hastanesi’ne gönderildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 Bolu Sağlık İl Müdürü Mahmut Arık, “Üzücü bir yangın olayı yaşandı. 13 günlük bebeğimizin yüzünde ve ellerinde yanıklar oluştu. İlk müdahale araştırma hastanemizde yapıldı. Bakanlığımızdan hava ambulansı istedik. Hava ekiplerimiz 50 dakika içinde ilimize ulaştı. Ankara Dış Kapı Hastanesi’ne sevk ediyoruz” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Hasan Bayramoğlu
    10 Mayıs 2015 • 11:00
    Doğuda,güneydoğuda olsa cahil derimde.Size ne diyeyim bilemiyorum bu çağda...
  • mesut yücel
    10 Mayıs 2015 • 11:00
    Rabbim acil şifalar versin. Biran önce iyileşir inşallah. Küçük yavrumuz nazara geldi. Salih abime sabırlar diliyorum...
  • Gülçin
    11 Mayıs 2015 • 11:00
    evet insanlar yani bizler cahiliz nerde olursak olalım.hatta bildiğimiz zannnettiğimiz kadar cahil.o saş kuratma makinası başka ne işlere yarıyo acaba.... ama suşlu sadece anne babalar değil, sağlık cakları, doğumhaneler , bakanlar ve diğer üstler,Neden Çocuk bakım büyütme kursları yöntemlkeri yok, neden emzirme kursları,i dormal doğum yöntemlerini gösteren kurslar yok ,Devletin bu kursları ücretsiz vermeye kadrosuda var bütçeside var , ama uygulayan devlet isteyen vatandaşta yok malesef. başka ülkelerde bu kuslar veriliyor. evet cahil olunabilir bu gün her evde internet yok bizim ülkemizde hala kırsal var, ama oy isterken bu kırsallar güzel sözlerle gidilorrr
  • Adem Kocabas
    12 Mayıs 2015 • 11:00
    Allah(cc) şifalar versin, ailaye sabirlar ihsan etsin. Aminnn.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.